Diana Dumitrescu este însărcinată cu primul copil. Şi-a dezvăluit sarcina secretă


    Actrița este însărcinată şi va aduce pe lume primul ei copilFOTO: Arhiva personală
Actrița este însărcinată şi va aduce pe lume primul ei copilFOTO: Arhiva personală

Sâmbătă a fost o zi importantă pentru Diana Dumitrescu. Celebra actriţă de telenovele a fost naşă de botez şi de cununie, la un dublu eveniment în familia Mihaelei Moise. Emoţionată de noul ei rol de părinte spiritual, la o zi distanţă, blondina a anunţat că în curând şi ea va fi mamă, fiind deja însărcinată cu primul copil. Vedeta s-a fotografiat într-o rochiţă de prinţesă care i-a dezvăluit sarcina acoperită până acum de ţinute largi.

Diana Dumitrescu (35 de ani) îşi consolidează viaţa de familie. După nunta discretă de toamna trecută, actriţa a dat duminică (10 martie) o altă veste. Este însărcinată şi în câteva luni va deveni mămică. Blondina a păstrat bine secretul sarcinii, slujba de sâmbătă (9 martie) de creştinare a micuţei Katia, fetiţa Mihaelei Moise, fiind momentul care practic a determinat-o să anunţe că şi ea va deveni curând pentru prima dată mămică. 

Diana Dumitrescu s-a pozat cu burtica de gravidă la nunta Mihaelei Moise, căreia i-a fost naşă
Diana Dumitrescu s-a pozat cu burtica de gravidă la nunta Mihaelei Moise, căreia i-a fost naşă

"S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin", a notat actriţa în dreptul unei imagini în care îşi dezvăluie sarcina. 

În primăvara anului trecut, actriţa povestea despre marea ei dorinţă şi despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de omul de afaceri Alin Boroi, cu care s-a măritat toamna trecută.

"Este ceva îmi doresc, este ceva ce așteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu știu să îți spun mai multe. Mi-am dorit copil și când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, și acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legați și sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple”, mărturisea Diana. 

Diana Dumitrescu şi Alin Boroi au făcut nunta în pădure

Diana Dumitrescu a devenit doamna Boroi în septembrie 2018. Ea s-a măritat cu Alin Boroi după o relaţie de trei ani. Nunta celor doi a fost discretă şi a avut loc în aer liber, la marginea pădurii. Dacă ținuta mirelui a fost una nonconformistă, în care a îmbinat o pereche de blugi și o cămașă tradițională, rochia diafană a Dianei a impresionat invitaţii. Și mai mult decât rochia, voalul a fost unul cu adevărat spectaculos, lung și frumos brodat. Mirii şi-au chemat invitaţii la un restaurant din Poiana Braşov.

Actrița a mai fost căsătorită cu Ducu Ion, fiul "mamei telenovelelor", Ruxandra Ion, de care a divorțat în 2013.

Citeşte şi:

Cum și-a întâlnit Diana Dumitrescu soțul. Ce vedetă le-a făcut cunoștință

Diana Dumitrescu şi-a luat bolid de 80.000 €, după nuntă

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
chirila puya piscina lido jpg
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg