Diana Dumitrescu le-a atras atenţia tuturor cu decolteul ăsta!


    Diana Dumitrescu i-a lăsat cu gura căscată pe colegii eifoto: arhiva personală
Diana Dumitrescu i-a lăsat cu gura căscată pe colegii eifoto: arhiva personală

E lucru clar! Vara aceasta Diana Dumitrescu va face raviagii în rândul reprezentanţilor sexului tare! Aflată la filmări, blonda a făcut furori când a apărut cu un decolteu extrem de generos.

Diana Dumitrescu (31de ani) pare că radiază de fericire, iar motivele le ştie numai ea. Recent, blonda a atras toate privirile când a apărut pe platourile de filmare cu o rochiţă decoltată, cu vedere direct la sâni. Până nu demult roşcată, actriţa a revenit la culoarea părului cu care s-a consacrat şi şi-a scos din dressing cele mai îndrăzneţe ţinute. "Să filmăm sau să nu filmăm? Aceasta-i întrebarea!", şi-a întrebat ea prietenii de pe reţele sociale. Nimeni nu i-a răspuns, căci, aşa cum era şi firesc, cei care au văzut imaginea au rămas cu privirea aţintită în decolteu ei. De altfel, admiratorii au remarcat imediat că sânii vedetei stau să "evadeze" din ţinuta purtată de blondă.  

Sclipirea din ochii actriţei se pare că are legătură strânsă cu regizorul Matei Dima (28 de ani), cel care a filmat-o în ipostaze sexy pe Inna, în videoclipurile  ”Be my lover” și ”In your  eyes”. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! la plimbare, la restaurante și la teatru, însă niciunul dintre ei nu a confirmat că sunt împreună

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg