Diana Dumitrescu, pregătită să fie mamă: «Un copil ne-ar face să explodăm de fericire pe amândoi»


    Diana Dumitrescu
Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu, deși a părăsit Ferma vedetelor, are multe motive de bucurie, motiv pentru care a mărturisit că este pregătită să devină mamă alături de partenerul ei.

Diana Dumitrescu și iubitul ei își doresc un băiețel, iar actrița a mărturisit că vorbesc des despre acest lucru. După divorțul de fostul soț, Diana a reușit repede să-și găsească liniștea și fericirea, a primit și inelul de logodnă, însă nu s-a concretizat nimic până în prezent.

"Îl am de un an şi (n.r. inel). Eu am învăţat după divorţul meu, am stat foarte mult timp cu mine, am căutat înăuntrul meu. Eu am reuşit să îmi găsesc momentele mele de fericire. Întâi m-am iubit pe mine, m-am cunoscut foarte bine. Anii în care jucam în telenovele, trebuia să îmi asum nişte trăsături care nu erau ale mele... (...) Cine ştie. (n.r. nunta). Pentru mine mai important ca nunta este să rămân însărcinată şi să fac un copil. Eu îmi doresc foarte mult lucrul ăsta. Am lângă mine un bărbat deosebit. Un copil ne-ar face să explodăm de fericire pe amândoi. (...) Atunci când se va întâmpla lucrurile o să se schimbe de la sine. Mi-am dorit foarte mult timp o fetiţă, dar sunt în momentul în care cred că un băieţel ar fi mult mai bine. Nu ştiu să spun de ce. În ultimul timp discutăm despre "băiatul tău", îi spun: o să fie creţ şi rău. Aş fi o soacră tare a dracu!", a mărturisit Diana Dumitrescu la Antena Stars. 

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png