Diana Dumitrescu și Diana Munteanu, în cursa pentru postul de prezentatoare a emisiunii «Mireasă»

image
Diana Munteanu și Diana Dumitrescu, favorite pentru rolul de prezentatoare a emisiunii «Mireasă»Foto Instagram

Diana Dumitrescu și Diana Munteanu se află în cursa pentru câștigarea rolului de prezentatoare a emisiunii «Mireasă», show care a fost foarte apreciat acum câțiva ani pe tv de fanii înfocați ai formatului. Rating-urile erau foarte bune, motiv pentru care directorii Antena Group au decis ca emisiunea să revină în programă.

Iată că, după multe discuții, dar și după ce au trecut printr-un casting riguros pentru câștigarea cârmei emisiunii, producătorii au rămas să aleagă între două nume mari, între două celebrități care poartă același prenume: Diana.

Antena 1 readuce formatul „Mireasă pentru fiul meu”, după aproape trei ani de pauză. Postul de televiziune a anunțat castingul pentru producție. Diana Munteanu și Diana Dumitrescu sunt favoritele producătorilor.

Ambele vedete trebuie să facă față mai multor ore de direct, să reușească să scoată ce-i mai bun de la fiecare concurent, mai ales că aceștia au și reacții imprevizibile. La casting s-au prezentat multe nume sonore din showbiz, printre care amintim Andreea Ibacka – cunoscută din seriale TV și emisiuni, Jojo – care n-a mai avut un job de moderator de la vârsta de 16 ani (a prezentat emisiunea „Kiki Riki Miki”, alături de Horia Brenciu), cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, Diana Munteanu – care a rămas fără emisiune după ce formatul „Prietenii de la 11” a fost scos din grila Antenei 1, dar și actrița Diana Dumitrescu, care a devenit mamă anul trecut, potrivit libertatea.ro.

„La casting a fost și Mara Bănică, care ar fi fost potrivită pentru acest format, dar jurnalista este angajată și la emisiunea „Acces Direct” și ar fi complicat să se împartă între cele două proiecte. Prin urmare, Diana Dumitrescu este în cărți în acest moment pentru prezentarea emisiunii „Mireasă”, au declarat persoane din interiorul postului Antena 1 pentru sursa citată mai sus. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
foto 1 bec economic jpg
Cathedral Plaza FOTO Facebook
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png