Diana Dumitrescu, super sexy în cămaşa iubitului

Ultima actualizare:

    Diana Dumitrescu (32 de ani) știe ce trebuie să facă pentru a fi pe placul bărbațiorfoto: FHM
Diana Dumitrescu (32 de ani) știe ce trebuie să facă pentru a fi pe placul bărbațiorfoto: FHM

Şi-a găsit liniştea în braţele lui omului de afaceri Alin Boroi şi este mai fericită ca niciodată. Diana Dumitrescu radiază de când simte din nou flururi în stomac, iar iubirea parcă i-a dat aripi. Frumoasa actriţă are metodele ei pentru a-şi cuceri iubitul, iar una dintre ele este se pare să-i poarte cămaşa.

Diana Dumitrescu (32 de ani) ar putea să scrie o carte despre tehnicile ei de seducţie. A mărturisit că găteşte goală, îşi aşteaptă iubitul cu cada plină cu spună şi petale de trandafiri, iar dimineaţa îi serveşte cafeaua îmbrăcată în cămaşa lui. Blonda a povestit pe blogul personal că asortează cămaşa iubitului atât unor ţinute elegante sau cusuual, cât şi a celor sport sau îndrăzneţe. 

Diana Dumitrescu adoră să-şi surprindă iubitul
Diana Dumitrescu adoră să-şi surprindă iubitul

"Îmi place la nebunie să îi port cămăşile. Mai ales cele albe. Şi, aproape de fiecare dată când le îmbrac, îmi place să îi folosesc şi parfumul, aşa îl am mai aproape. Dar, hei, stai liniştită. Dacă nu ai soţ sau iubit, asta nu înseamnă că nu poţi purta cămăşi bărbăteşti. Ba poţi! Tot ce trebuie să faci este să te duci să îţi cumperi una, mai mare cu trei numere, şi pam-pam! (...)", a explicat actriţa. Ea le-a arătat domanelor că se pot accesoriza cămaşa cu fusta conică, jeanşi skinny sau boyfriend sau cu pantaloni de piele şi o pereche de pantofi cu toc. Diana are însă şi varianta cea mai bună atunci când vrea să-i atragă atenţia iubitului ei.  

Diana este foarte fericită de când în viaţa ei a apărut Alin Boroi
Diana este foarte fericită de când în viaţa ei a apărut Alin Boroi

"Să îi porţi cămaşă dimineaţă la cafea. Acest fel de a purta cămaşă iubitului este cel mai sexy. În plus, el va fi cu desăvârşire cucerit. Aici, nu trebuie să ai nici un alt accesoriu în afară de zâmbet. (...) Nu uită însă, mereu să o accesorizezi cu bijuterii, să fii machiată frumos şi cu părul îngrijit pentru a nu îţi pierde feminitatea", a scris actriţa pe blogul ei.

Diana Dumitrescu are o relaţie de nouă luni cu omul de afaceri Alin Boroi. 

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif