Diana Enache, buze noi, coafură nouă și siluetă sexy. Fata lui Adrian Enache s-a reinventat pe toate planurile

Ultima actualizare:

În urmă cu aproape şase ani, a fost agresată de un libanez, dar a reuşit să depăşească trauma cu succes. Diana Enache, fata solistului Adrian Enache, este absolventă de Drept, cântă şi are propria emisiune la Naţional FM. Ea va pleca astăzi, alături de părintele ei, într-un turneu de o lună peste Ocean.

Fiica lui Adrian Enache (53 de ani), Diana (23 ani), traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. A slăbit foarte mult şi arată tot mai bine. Cântă singură sau alături de tatăl ei, a absolvit Facultatea de Drept şi acum are emisiune la Naţional FM. Ea prezintă alături de reputatul om de radio Denis Ciulinaru (41 de ani) emisiunea „România vorbeşte la Naţional FM”.


    Diana are buze voluptoaseFoto: Arhiva personală
Diana are buze voluptoaseFoto: Arhiva personală

Show-ul este pe post de luni până vineri de la ora 10.00 la ora 13.00. „Este locul unde ascultătorii află noutăţi despre cele mai importante evenimente ale zilei. Aria subiectelor abordate este una generoasă şi poate atinge evenimente din zona politică, economică, socială şi chiar din sport”, se arată în prezentarea emisiunii de radio.

Diana Enache arată din ce în ce mai bine
Diana Enache arată din ce în ce mai bine

Diana Enache, turneu în America alături de tatăl ei

Însă o lună, de azi înainte, Diana Enache va lipsi de pe undele radio. Ieri, tânăra şi-a făcut bagajele pentru a pleca în America, unde va susţine un turneu alături de tatăl ei, Adrian Enache. Ei vor sta o lună peste Ocean pentru a-i încânta pe românii din diaspora. Acesta este şi primul turneu al Dianei în SUA. Ea şi-a revenit complet după cumpăna pe care a avut-o în vara anului 2014.

La 17 ani, fata lui Enache a fost tăiată la mâini şi la sâni cu un briceag de către un libanez, portarul blocului din Băneasa, în care artistul deţine un apartament superb. Ani de zile a urmat şedinţe de terapie pentru a-şi reveni din coşmarul trăit, iar timp de câţiva ani nu şi-a putut mişca degetele de la mâna dreaptă. Agresorul tinerei, Kanaan Ali Riad, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

De asemenea, instanţa i-a interzis lui Ali Kanaan, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Enache şi cu rudele ei sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde fata desfăşoară activităţi sociale. În plus, judecătorii au menţinut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia.

Citește și

Adrian Enache împlineşte 53 de ani. Întâlnirea cu Mihaela Runceanu i-a schimbat viaţa

Fata lui Enache se teme şi acum pentru viaţa ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net