Diana Munteanu a revenit la prima ei dragoste

image
Liviu şi Diana cântă împreună

Fostă membră la “Şcoala Vedetelor”, Diana Munteanu renunţase de ceva vreme la cântat, dar pentru show-ul la care este prezentatoare a reintrat în studio. Vedeta tv s-a bucurat că a făcut acest pas.

“Bravo, Romania!” debuteaza la Antena 1 din 5 apilie. Este vorba despre un nou concept în care casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist. Diana Munteanu si Liviu Varciu, cei doi prezentatori de la “Bravo, Romania!” nu puteau să stea departe de scenă aşa că au pregătit şi ei un moment de musical pentru prima ediţie a emisiunii.

image
Liviu şi Diana cântă împreunăFoto: Antena 1

"Mi-am dat seama că îmi era dor să cânt şi m-am bucurat foarte mult să o pot face la «Bravo, România». Tot ce se întâmplă în acest show îţi deschide apetitul pentru muzică, dans şi fapte bune. A fost prima mea colaborare muzicală cu Liviu! Am pus în scenă un mic moment din musical-ul «Spray». Nu vă puteţi imagina ce a ieşit la repetiţii!”, povesteşte Diana. Surpriza a fost că după ce a înregistrat piesa în studio, Diana a primit propunerea din partea unor producători de a înregistra o piesă a ei. “Foarte surprinsă am fost când băieţii m-au sunat ţi mi-au spus că au o piesă pentru mine. Prietenii mei ştiu că eu cânt tot timpul, aşa că vă daţi seama câte încurajări am primit. Drept urmare, e foarte posibil ca în viitorul apropiat să vă fac o surpriză”, a marturisit frumoasa prezentatoare.

Mirabela Dauer va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
viceprimar istvan zsolt pap FB jpg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg