Diana Munteanu a revenit la prima ei dragoste

Ultima actualizare:
Liviu şi Diana cântă împreună
Liviu şi Diana cântă împreună

Fostă membră la “Şcoala Vedetelor”, Diana Munteanu renunţase de ceva vreme la cântat, dar pentru show-ul la care este prezentatoare a reintrat în studio. Vedeta tv s-a bucurat că a făcut acest pas.

“Bravo, Romania!” debuteaza la Antena 1 din 5 apilie. Este vorba despre un nou concept în care casierițe, IT-iști, șoferi sau corporatiști vor arăta că românul e născut artist. Diana Munteanu si Liviu Varciu, cei doi prezentatori de la “Bravo, Romania!” nu puteau să stea departe de scenă aşa că au pregătit şi ei un moment de musical pentru prima ediţie a emisiunii.


    Liviu şi Diana cântă împreunăFoto: Antena 1
Liviu şi Diana cântă împreunăFoto: Antena 1

"Mi-am dat seama că îmi era dor să cânt şi m-am bucurat foarte mult să o pot face la «Bravo, România». Tot ce se întâmplă în acest show îţi deschide apetitul pentru muzică, dans şi fapte bune. A fost prima mea colaborare muzicală cu Liviu! Am pus în scenă un mic moment din musical-ul «Spray». Nu vă puteţi imagina ce a ieşit la repetiţii!”, povesteşte Diana. Surpriza a fost că după ce a înregistrat piesa în studio, Diana a primit propunerea din partea unor producători de a înregistra o piesă a ei. “Foarte surprinsă am fost când băieţii m-au sunat ţi mi-au spus că au o piesă pentru mine. Prietenii mei ştiu că eu cânt tot timpul, aşa că vă daţi seama câte încurajări am primit. Drept urmare, e foarte posibil ca în viitorul apropiat să vă fac o surpriză”, a marturisit frumoasa prezentatoare.

Mirabela Dauer va face echipă la pupitrul juriului cu alți trei domni care nu sunt străini de luminile scenei – Mihai Petre, Răzvan și Dani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net