Diana Munteanu, despre operaţiile estetice: "Când văd ace leşin!"

simeon stalpnicul png
Diana MunteanuFoto: Sever Gheorghe

Diana Munteanu este răsfăţată şi atunci când simte nevoia să-şi acorde chiar ea mai multă atenţie o face fără ezitare. Aşa s-a întâmplat recent, când vedeta a intrat în cabinetul medicului estetician pentru a-şi rezolva imperfecţiunile tenului. Vedeta antena 1 a împlinit 37 de ani şi este mama unui băiat din mariajul cu Claudiu Niculescu.

Diana Munteanu nu a apelat la bisturiu, ci doar la câteva tratamente minim invazive care i-au adus acea strălucire pe care şi-o pierduse.  

"Diana arata foarte bine, are nevoie doar de o rejuvenare a feţei cu ajutorul unor tratamente non-invazive. I-am aplicat un tratament, preferat de vedetele de la Hollywood. În doar 50 de minute tenul ei arăta fresh şi hidratat. Cred că acum Diana este pregătită pentru petrecerea de ziua ei. În clinică recomand clientelor, de regulă, tratamente minim invazive, care au efect imediat şi nu schimbă aspectul feţei”, a spus medicul estetician Gad Renert.

Pentru Diana Munteanu vizita la clinică a fost un cadou pentru ea. “Apelez la serviciile esteticianului Gad Renert de cate ori vreau să îmi hidratez faţa şi să îi aduc mici schimbări. Nu sunt adepta tratamentelor invazive, când văd ace simt că leşin. De aceea, de ziua mea, am decis să îmi fac singura un cadou. Am apelat la un tratament special. Nu mi-aş face o intervenţie chirugicala, dar apelez cu cea mai mare încredere la cele mai noi tratamente non-invazive”, a subliniat Diana Munteanu.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
Militari americani şi români antrenându-se, la Babadag
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg