Diana Munteanu s-a pozat în cearșafuri cu iubitul tinerel

Ultima actualizare:

    Diana și Bogdan au făcut deja mai multe vacanțe împreunăFoto: arhivă personală
Diana și Bogdan au făcut deja mai multe vacanțe împreunăFoto: arhivă personală

După divorțul din 2014 de fostul fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana Munteanu (38 de ani) și-a regăsit liniștea în brațele unui tinerel de 26 de ani. Alesul inimii ei este un bărbat cu 12 ani mai mic, Bogdan Nemțeanu, cu care a mers deja în vacanțe în Cappadocia sau pe litoralul românesc.

De această dată, deși s-a ferit cât de mult a putut în a se afișa alături de Bogdan, vedeta a împărtășit cu fanii ei o poză din intimitate. Blonda și iubitul ei se află în pat, goi printre cearșafuri, iar vedeta Antenei 1 pare mai fericită ca oricând, dacă am fi să ne luăm după postură, dar și după descrierea imaginii. A folosit cuvinte precum "binecuvântată", "dragoste", "viață fericită", "noi", "vin lucruri bune".

Diana și Bogdan s-au pozat în așternuturi
Diana și Bogdan s-au pozat în așternuturi

Bogdan provine dintr-o familie bună, cu proprietăți în zona de nord a Capitalei, și este un obișnuit al cluburilor de fițe din București și de pe Litoral. 

După divorțul dureros de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, Diana a găsit în sfârșit ce căuta. „Bărbatul care îmi va fura din nou inima trebuie să fie un om vesel, cu simţul umorului, asumat şi sincer. Să fie el, pur şi simplu”, declara Diana, în urmă cu două luni, pentru Click!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net