Diana Munteanu s-a pozat în cearșafuri cu iubitul tinerel

image
Diana și Bogdan au făcut deja mai multe vacanțe împreunăFoto: arhivă personală

După divorțul din 2014 de fostul fotbalistul Claudiu Niculescu, Diana Munteanu (38 de ani) și-a regăsit liniștea în brațele unui tinerel de 26 de ani. Alesul inimii ei este un bărbat cu 12 ani mai mic, Bogdan Nemțeanu, cu care a mers deja în vacanțe în Cappadocia sau pe litoralul românesc.

De această dată, deși s-a ferit cât de mult a putut în a se afișa alături de Bogdan, vedeta a împărtășit cu fanii ei o poză din intimitate. Blonda și iubitul ei se află în pat, goi printre cearșafuri, iar vedeta Antenei 1 pare mai fericită ca oricând, dacă am fi să ne luăm după postură, dar și după descrierea imaginii. A folosit cuvinte precum "binecuvântată", "dragoste", "viață fericită", "noi", "vin lucruri bune".

image
Diana și Bogdan s-au pozat în așternuturi

Bogdan provine dintr-o familie bună, cu proprietăți în zona de nord a Capitalei, și este un obișnuit al cluburilor de fițe din București și de pe Litoral. 

După divorțul dureros de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, Diana a găsit în sfârșit ce căuta. „Bărbatul care îmi va fura din nou inima trebuie să fie un om vesel, cu simţul umorului, asumat şi sincer. Să fie el, pur şi simplu”, declara Diana, în urmă cu două luni, pentru Click!

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
cropat traian savu foto linkedin jpg
Cum a explicat un comandant al separatiștilor pro ruși înfrângerile suferite în Ucraina FOTO  Captură Video  jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda