Diana Munteanu trezeşte pasiuni pe stradă, dar ea are ochi doar pentru ... telefon!

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu, nedezlipită de telefonfoto: Mihai Ionescu

Diana Munteanu e cu capul în nori atât la propriu, cât şi la figurat! Prezentatoarea emisiunii "Prietenii de la 11" de la Antena 1 a defilat pe stradă într-o ţinută sexy şi a întors multe priviri. În tot acest timp, ea a fost interesată însă doar de ce îi apărea pe ecranul telefonului mobil. Nici nu este de mirare că fosta soţie a fotbalistului Claudiu Niculescu îi face pe domni să suspine după ea, căci are mare grijă la sală ca silueta ei să nu sufere modificări.

Diana Munteanu (38 de ani) este complet absobită de telefon, oriunde şi oricum. Fotoreprorterii Click! au surprins-o în timp ce butona mobilul neîntrerupt. De altfel, toată plimbarea vedetei s-a rezumat doar la o discuţie, care din când în când îi mai dădea prezentatoarei câte ceva de gândit. Îmbrăcată cu o geacă din piele, un tricou asimetric, şi pantaloni lejeri, Diana nici nu a observat cum a întors privirile mai multor domni sau poate nici nu este interesată să facă vreo nouă cuceririre.

simeon stalpnicul png
Vedeta este doar cu ochii în ecranul telefonului chiar şi atunci când merge pe stradă foto: Mihai Ionescu

Un lucru este sigur, conversaţia a fost cu mult peste atracţiile de pe stradă, căci vedeta Antena 1 nu a ridicat privirea din ecran. 

Diana Munteanu a divorțat  de Claudiu Niculescu în septembrie 2014, fără scandal, ambii evitând să vorbească despre acest eveniment din viața lor și despre motivul care a dus la ruptură.

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu nu a văzut că domnii o priveau insistent şi din faţă şi din spatefoto: Mihai Ionescu

Vedeta a rămas împreună cu David, fiul lor, în vila din Voluntari, ridicată împreună cu fostul soț. Claudiu Niculescu este antrenorul echipei FC Voluntari, care evoluează în prima ligă. Clubul își are sediul la doi pași de casa în care locuiește Diana Munteanu, iar fostul fotbalist nu ratează nicio ocazie de a-i mai face câte o vizită fiului său, dar şi fostei soţii.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
cub anca pandrea png
colaj mormant elisabeta a II-a
foto 1 bec economic jpg
Adrian Negrescu 3 jpg
bank
image
image
image
image
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png
2 cabral si andreea png png