Diana Munteanu zâmbește din nou! L-a prezentat pe primul iubit, după divorț

Ultima actualizare:

    Diana Munteanu e din nou o femeie fericităfoto: arhiva personală
Diana Munteanu e din nou o femeie fericităfoto: arhiva personală

Divorțul de fostul fotbalist Claudiu Niculescu (40 de ani) pare să fie un capitol definitiv încheiat pentru Diana Munteanu (38 de ani). Vedeta de la Antena 1 a decis să „oficializeze” noua ei relație, cu un băiat de bani gata mult mai tânărcu, cu care - spune gura târgului - se iubește de mai bine de jumătate de an.

Diana Munteanu a publicat pe contul său de facebook o fotografie în care apare alături de noul ei iubit, Bogdan Nemțeanu (26 de ani), cunoscut cu pseudonimul Bi în lumea copiilor de bani gata ai Capitalei. Vedeta și-a anunțat fanii că este fericită și că este pregătită să primească toate lucrurile frumoase pe care i le rezervă viitorul.

Noul iubit este cu 12 ani mai tânăr

Diana Munteanu s-a căsătorit cu Claudiu Niculescu în 2007, iar din 2009 cei doi sunt părinții lui David
Diana Munteanu s-a căsătorit cu Claudiu Niculescu în 2007, iar din 2009 cei doi sunt părinții lui David

Aceasta este prima fotografie făcută publică de cei doi, semn că relația lor a devenit serioasă și nu mai au motive să se ascundă. Bogdan provine dintr-o familie bună, cu proprietăți în zona de nord a Capitalei, și este un obișnuit al cluburilor de fițe din București și de pe Litoral.

Amicii vedetei spun că Diana și-ar fi schimbat radical stilul de viață, ca să țină pasul cu mai tânărul ei iubit. Se îmbracă mai tinerește și a adoptat gașca de puști rebeli cu care Bogdan bate cluburile bucureștene.

După divorțul dureros de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, se pare că Diana a găsit în sfârșit ce căuta. „Bărbatul care îmi va fura din nou inima trebuie să fie un om vesel, cu simţul umorului, asumat şi sincer. Să fie el, pur şi simplu”, declara Diana, în urmă cu numai două luni, pentru Click!

A divorțat după 7 ani de mariaj

Diana Munteanu, alături de Bogdan Nemțeanu
Diana Munteanu, alături de Bogdan Nemțeanu

Click! a anunţat în exclusivitate, în septembrie 2014, vestea care a tulburat lumea mondenă: Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu au divorţat. Se pare că „de vină” ar fi fost infidelitatea lui Claudiu. Niculescu şi Munteanu s-au cunoscut în 2005, chiar de Paşte, într-un grup de prieteni comuni. Doi ani mai târziu au făcut nunta cu mare fast la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 300 de invitaţi. Naşi de cununie le-au fost soţii Borcea, Mihaela şi Cristi, pe atunci un cuplu solid. Un an mai târziu, familia lui Claudiu şi a Dianei s-a mărit, odată cu venirea pe lume a băiețelului lor, David Cristian.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net