Diana Sar, ţinută îndrăzneaţă la o lansare de film. Cum a apărut actriţa din "Vlad"

Diana Sar (25 de ani) a uimit la o lansare de film, marţi seara (21 decembrie). Actriţa, cunoscută petru rolul din serialul Pro TV "Vlad", a venit într-un costum din latex, negru şi cu bocanci în picioare. 

image
Diana Sar a avut o ţinuă îndrăzneaţă foto: Gelu Chelu

Diana Sar are un chip de păpuşă şi pare timidă, dar a demonstrat de multe ori, pe covorul roşu, că este o fire nonconformistă. Cea mai recentă apariţie publică a confirmat acest fapt: Diana a venit la premiera filmului "Matrix: Renaşterea" într-o ţinută îndrăzneaţă. 

Deşi nu a avut decolteu sau spatle dezgolit, actriţa, care lucrează şi ca model, a atras toate privirile cu un costum negru, din latex, o ţinută pe care nu oricine ar alege-o la o lansare de film. 

Cu zâmbetul larg, părul creţ lăsat liber şi natural, Diana a accesorizat costum îndrăzneţ cu o pereche de bocanci, tot negri, pentru a-i da un aer mai lejer, de "ieşit la film". 

stanga
dreapta
diana sar latex jpeg
diana sar lansare jpeg
diana sar tinuta jpeg
diana sar film jpeg

Diana Sar şi-a început cariera ca model

Diana Sar s-a făcut remarcată în rolul Roxanei din serialul „Vlad” (PRO TV), dar ea a lucrat multă vreme, din adolescenţă, şi ca model. A ajuns pe mariile podiumuri din lume şi a recunoscut că prima ei carieră a ajutat-o ca actriţă.

„Modelling-ul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modelling-ul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină. E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol. Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui. În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele”, a povestit Diana Sar, pentru Click!

angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
bia khalifa jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
ramona badescu jpeg
Tate  jpg
mara banica
index (1) webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iuliana beregoi ceanu PNG
298473984 1196211914493781 5166064898206109016 n jpg
Serialul “Beverly Hills 90210” a fost difuzat între 4 octombrie 1990   17 mai 2000 şi a totalizat 293 de episoade jpeg
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg