Diana Sar, ţinută îndrăzneaţă la o lansare de film. Cum a apărut actriţa din "Vlad"

Ultima actualizare:

Diana Sar (25 de ani) a uimit la o lansare de film, marţi seara (21 decembrie). Actriţa, cunoscută petru rolul din serialul Pro TV "Vlad", a venit într-un costum din latex, negru şi cu bocanci în picioare. 

Diana Sar a avut o ţinuă îndrăzneaţă foto: Gelu Chelu
Diana Sar a avut o ţinuă îndrăzneaţă foto: Gelu Chelu

Diana Sar are un chip de păpuşă şi pare timidă, dar a demonstrat de multe ori, pe covorul roşu, că este o fire nonconformistă. Cea mai recentă apariţie publică a confirmat acest fapt: Diana a venit la premiera filmului "Matrix: Renaşterea" într-o ţinută îndrăzneaţă. 

Deşi nu a avut decolteu sau spatle dezgolit, actriţa, care lucrează şi ca model, a atras toate privirile cu un costum negru, din latex, o ţinută pe care nu oricine ar alege-o la o lansare de film. 

Cu zâmbetul larg, părul creţ lăsat liber şi natural, Diana a accesorizat costum îndrăzneţ cu o pereche de bocanci, tot negri, pentru a-i da un aer mai lejer, de "ieşit la film". 

Diana Sar şi-a început cariera ca model

Diana Sar s-a făcut remarcată în rolul Roxanei din serialul „Vlad” (PRO TV), dar ea a lucrat multă vreme, din adolescenţă, şi ca model. A ajuns pe mariile podiumuri din lume şi a recunoscut că prima ei carieră a ajutat-o ca actriţă.

„Modelling-ul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modelling-ul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină. E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol. Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui. În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele”, a povestit Diana Sar, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net