Diana și Dan Șucu, romantism și răsfăț suprem în vacanța din Capri. Cum s-a distrat milionarul de la "Imperiul leilor"

Ultima actualizare:

    Diana și Dan Șucu, într-o ipostază romanticăfoto: Instagram
Diana și Dan Șucu, într-o ipostază romanticăfoto: Instagram

Concerte de muzică clasică, pe Coasta Amalfitană, restaurante exclusiviste și soția alături, extrem de generoasă cu gesturile tandre. Așa a arătat vacanța milionarului Dan Șucu, antreprenorul de la "Imperiul leilor" (PRO TV).

În 2011 avea o avere estimată de revista Forbes la 150 de milioane de euro. 10 ani mai târziu, în 2021, este ceva mai bogat, căci are alături doi băieți care-i poartă numele și o soție care a renunțat la carieră pentru a ține familia aproape. Dan Șucu (58 de ani), supranumit "milionarul care a mobilat România", datorită afacerilor sale cu mobilă, a avut parte de o vacanță în care s-a arătat mai mult ca tată și ca soț decât ca om de afaceri. Asta s-a văzut din imaginile publicate pe Instagram de soția lui, Diana Șucu (47 de ani), absolut îndrăgostită de superba insulă Capri, din Italia.


    Diana și Dan Șucu, îndrăgostiți ca în prima zifoto: Instagram
Diana și Dan Șucu, îndrăgostiți ca în prima zifoto: Instagram

Cei doi soți, care sunt împreună de 16 ani și căsătoriți de 14, s-au răsfățat la celebrul restaurant Da Paolino din Capri, cunoscut pentru livada de lâmăi în care este amplasat, mesele fiind așezate chiar sub pergolele cu citrice parfumate. Diana a făcut risipă de gesturi romantice și a publicat și un mesaj pe Instagram: "Aniversare fericită, iubitul meu! 16 ani!". Apoi ne-au mai arătat imagini de la Ravello Festival 2021, unde muzica clasică s-a împletit perfect cu panorama splendidă de pe Coasta Amalfitană. Pe 29 iulie, cuplul Șucu a asistat la un concert-omagiu dedicat tenorului italian Enrico Caruso.


    Dan și Diana Șucu, alături de cei doi băiețifoto: Instagram
Dan și Diana Șucu, alături de cei doi băiețifoto: Instagram

Dan și Diana Șucu s-au căsătorit în 2007

Diana și Dan Șucu au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an. Ei au doi băieți pe care, odată cu emisiunea "Imperiul Leilor", de la PRO TV, i-am văzut mai des la televizor și pe rețelele sociale. Dan Matei și Petru Andrei Cristian au 14, respectiv 12 ani și moștenesc abilitățile tatălui lor în domeniul afacerilor. "Sunt serioşi şi învaţă foarte bine. Dani este foarte bun la matematică şi, în general, la tot ceea ce ţine de logică, îl moşteneşte pe tatăl lui. Şi Andrei este bun la matematică şi este extrem de spontan şi volubil ca mama lui", povestea Diana Șucu, într-un interviu pentru "OK! România". Dan Șucu a mai fost căsătorit cu Camelia Șucu și au împreună două fete.

Citește și:

INTERVIU Dan Șucu: "Băieții mei m-au convins să accept propunerea de la "Imperiul leilor". Ce spune despre soția saDiana Şucu, despre căsnicia sa cu omul de afaceri Dan Şucu: "Îmi place să-l îngrijesc, să-l bibilesc ca pe un copil"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net