Dieta cu care Claudia Ghiţulescu a slăbit 5 kilograme în 9 zile


    Claudia Ghiţulescu Foto: Arhiva personală
Claudia Ghiţulescu Foto: Arhiva personală

Un program de detoxifiere şi nutriţie s-a transformat într-o veritabilă dietă pentru Claudia Ghiţulescu. Cântăreaţa de muzică populară a urmat o cură cu aloe vera care a ajutat-o nu doar să ajungă la o stare de bine şi să fie plină de energie, ci şi să slăbească. Solista a dat jos 5 kilograme în doar nouă zile şi este foarte fericită de rezultate.

Multe doamne trebuie să se înarmeze cu curaj înaintea unei cure de slăbire, dar Claudia Ghiţulescu a pornit la drum fără nico emoţie. Cântăreaţa a optat petru o dietă personalizată cu aloe vera. În urmă cu nouă zile, bruneta anunţa pe Facebook că va urma această cură, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A dat jos 5 kilograme, a piedut 6 centimetri în talie şi acum se simte extraordinar. 

"Am dat start unui minunat program de detoxifiere, slăbire și nutriție! De ce? Pentru că țin la sănătatea mea, pentru că îmi doresc să mă simt bine in pielea mea și să scap de câteva kilograme nedorite. Am un program încărcat și pentru asta am nevoie de multă energie! Va invit pe Facebook să-mi vedeți evoluția", nota solista de folclor, care s-a ţinut de cuvânt şi la 9 zile distanţă a publicat rezultatele fantastice la care a ajuns. 

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png