Din 22 septembrie, Cusurgiii pun punctul pe i. De 3 ori! La Prima TV

Ultima actualizare:

    Cusurgiii pun punctul pe "i", la Prima TV
Cusurgiii pun punctul pe "i", la Prima TV

Emisiunea Cusurgiii îşi propune să trateze în cheie superlativ satirică aspecte sociale, atât pozitive cât şi negative, printr-o serie de reportaje şi interviuri, dar şi campanii sociale, condimentate cu comentarii şi scheciuri umoristice.

Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Octavian Păscuţ, dar si Oana Ioniţă, Marius Popa, Marina Neagu şi întreaga echipă de Cusurgii, ridică standardul în entertainment. Şi nu oricum, ci cu o emisiune live, pentru că au vorbele la ei şi mintea brici. Sunt oamenii cu greutate şi nu fac glume nesărate. Pun punctul pe i. De 3 ori!

Cusurgiii vor asculta vocea poporului, vor identifica subiectele cu impact asupra vieţii cotidiene a cetăţenilor şi le vor prezenta sub forma unor reportaje sociale. Vor căuta cusururile din societatea românească, dar vor încerca să le şi îndrepte. Le vor fi de ajutor şi corespondenţii Cusurgii din toată ţara.

Mihai Găinuşă,Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ sunt Cusurgiii
Mihai Găinuşă,Codruţ Kegheş şi Octavian Păscuţ sunt Cusurgiii

Inegalabilul Codruţ Kegheş va intra în pielea mai multor personaje excentrice, îmbrăcate fistichiu, care vor interacţiona cu publicul şi cu persoane publice, punându-le în situaţii comice sau antrenându-le în discuţii satirice. Aşa că, să nu vă mire dacă îl veţi întâlni în tot fel de ipostaze la evenimente mondene, lansări de produse, parcuri, muzee, restaurante, magazine, crame sau în locuri total surprinzătoare.   

Marius Popa îl va readuce la viaţă pe Elvis Presley, de această dată, în calitate de reporter muzical. Oana Ioniţă va fi responsabilă cu mondenităţile, iar Marina Neagu va fi un fel de Sherlock Holmes în variantă feminină.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net