Din ce îşi câştigă banii noua iubită a lui Victor Slav

image
Raluca Silea pozează provocator pe reţelele de socializare Foto: arhivă personală

Victor Slav a confirmat recent că formează un cuplu cu Raluca Silea, o brunetă focoasă de care se pare că este îndrăgostit nebuneşte. Deşi cei doi se află la începutul relaţiei, "porumbeii" și-a petrecut împreună sărbătorile de iarnă şi au continuat cu o vacanță tot în doi, la Budapesta. Dacă despre Victor se ştie că este angajat în mai multe proiecte tv la Kanal d şi are câteva contracte de imagine, despre noua lui iubită se cunosc mai puţine lucruri, dar nu stă nici ea rău din punct de vedere financiar.

Raluca Silea este moldoveancă de origine şi deşi dimensiunile fizice o recomandă pentru un job pe podium, bruneta se ocupă cu lucruri administrative. Ea lucrează la o celebră casă de producţie, unde se ocupă de artiştii în vogă ai momentului, cărora le umple agenda de evenimente şi mai are în grijă promovarea unui magazin online de haine dedicat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

simeon stalpnicul png

În trecut, focoasa brunetă, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, a lucrat la o companie cunoscută care comercializează produse din tutun.

Cum s-a cunoscut Victor Slav şi Raluca Silea

Raluca şi Victor Slav s-au cunoscut vara trecută, dar bruneta era implicată într-o altă relaţie amoroasă. Până se se întâlnrască, cei doi au vorbit pe reţelele de socializare, unde se pare că prezentatorul tv ar fi făcut primul pas.  

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi, pentru revista Viva.

Până la Raluca, despre Victor s-a mai spus că ar fi cucerit o domnişoară la Sibiu, dar prezentatorul tv nu a vorbit niciodată despre această idilă. 

Citeşte şi:

Victor Slav a confirmat relația cu noua iubită! Cine este și cum arată tânăra

Victor Slav vorbeşte despre fericire după despărţirea de Bianca. Ce îi aduce zâmbetul pe buze

zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
BeFunky collage (26) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
Justin Trudeau FOTO EPA-EFE
Nikol Paşinian
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg