Din culisele "Chefi la cuţite". Ce face Gina Pistol în pauzele show-ului culinar


    Gina Pistol ajunge prima la machiajFoto: Antena 1
Gina Pistol ajunge prima la machiajFoto: Antena 1

După cinci sezoane “Chefi la cuțite” în care a fost alături de jurați și concurenți în fiecare zi de filmare, Gina Pistol s-a întors pe platouri pentru o nouă rundă a show-ului culinar. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii se filmează de câteva zile în aceste momente, emisiunea fiind un adevărat maraton. Prezentatoarea a mărturisut care sunt secretele ei şi cum reuşeşte să țină pasul cu programul încărcat.

Gina Pistol este plibnă de energie, deşi  își începe ziua  dis de dimineaţă. Ea ajunge înaintea tuturor şi  tot ea stinge şi lumina la finalul zilei. “Programul meu începe în jurul orei 6.00-6:30, pentru că îmi place să îmi respect propria rutină: o cafea, un mic dejun sănătos și câteva melodii bune care mă încarcă cu energie. Deși etapa jurizărilor pe nevăzute este cea mai obositoare pentru mine, ne ajută foarte mult că suntem o adevărată echipă și ne distrăm foarte des în culise. Umorul te ajută să treci peste un program foarte încărcat. Cânt cu Sorin, organizez farse cu Florin și...mai îmi fac câte un selfie cu Cătălin”, a mărturisit Gina.


    Chef Scărlătescu şi Gina Pistol, într-o mică pauză de la filmăriFoto: Antena 1
Chef Scărlătescu şi Gina Pistol, într-o mică pauză de la filmăriFoto: Antena 1

Blonda este cea care îşi face mici reuşuri în cabina de machiaj. “Mă relaxează. Am câteva cosmetice preferate pe care le aduc cu mine pe platou. Printre ele se numără un balsam de buze hidratant, o pudră iluminatoare ce combate oboseala și nuanța preferată a unui ruj din linia mea de machiaj”, a completat vedeta.

Fiecare zi începe într-un ritm relaxat, în ciuda faptului că de cele mai multe ori Gina se trezește dis-de-dimineață: “Îmi încarc bateriile cu porții de fructe din cămara concurenților și îmi încep mereu ziua cu o cafea foarte mare”, a mai spus vedeta Antena 1.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg