Din culisele finalei MasterChef: ce nu s-a dat la televizor

Ultima actualizare:

    Finala s-a filmat duminica trecută iar studioul Kentauros, din ŞtefăneştiFoto: Arhiva personală
Finala s-a filmat duminica trecută iar studioul Kentauros, din ŞtefăneştiFoto: Arhiva personală

Luni, 14 decembrie, ProTv a difuzat finala de la „MasterChef”. Showul și-a desemnat aseară câștigătorul, pe care Click! l-a anunţat în premieră, încă de-acum o săptămână. Ce s-a întâmplat, însă, în culisele finalei?

Liviu Balint, Claudia Sima și Andrei Voica au fost cei trei concurenţi care au intrat în finala MasterChef şi au avut un parcurs ireproșabil în bucătăria emisiunii de la Pro TV. Finala s-a filmat duminica trecută iar studioul Kentauros, din Ştefăneşti, a fost pregătit de sărbătoare. Bancurile de lucru au fost înlocuite cu gradenele unde au luat loc spectatorii. Aceștia au semnat contracte de confidențialitate în care s-a stipulat că cei prezenți nu au voie să dezvăluiască numele câştigătorului. În plus, în mijlocul platoului de filmare, s-a construit un banc mare şi rotund, cu toate ustensilele de care aveau nevoie concurenții pentru preparatele culinare. Operațiunea de amenajare a durat jumătate de zi.

S-a băut şampanie de peste 1800 de lei

În marea finală au rămas doar Liviu Balint şi Andrei Voica. Chiar dacă au fost rivali în bucătărie, aceștia s-au încurajat reciproc pe tot parcursul probelor. Se zvonește că Andrei Voica ar fi preferatul chef-ului Patrizia Paglieri, unul dintre cei trei jurați,  care l-ar fi lăudat pe concurent ori de câte a avut ocazia.

După ce s-a anunţat numele câştigătorului acestei ediţii, în cinstea lui s-au deschis mai multe şampanii în sală și care au costat în jur de de 1800 de lei. La sfârşitul showului nu s-a mai dat, însă, nicio petrecere de final.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg