Dirijorul Ion Țibrea a murit. A fost îndrumătorul muzical al Irinei Loghin

simeon stalpnicul png
Ion ȚibreaFoto Facebook

Dirijorul Ion Țibrea a decedat joi dimineață, 19 aprilie. Perioadele doliu de pe scena muzicii din României continuă, iar unul dintre persoanele care le-a fost îndrumător în carieră pentru artiști precum Irina Loghin, Benone Sinulescu și Sofia Vicoveanca a decedat.

El a colaborat de-a lungul timpului cu mai mulți artiști pe care i-a susținut și i-a apreciat. Cântăreața Adela Vandevenne a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, confirmând faptul că dirijorul Ion Țibrea nu mai este printre noi.

“Astăzi dimineață s-a stins din viață marele dirijor Țibrea care a îndrumat și a urcat pe scene înalte mulți dintre marii soliști de valoare cum ar fi Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Benone Sinulescu etc., printre care mă număr și eu, Adela Vandevenne. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Este cumplit și sunt foarte îndurerată. Un om blând și atât de cumsecade, îngrozitor! Condoleanțe familiei!”, a scris Adela Vandevenne pe Facebook.

Fiul dirijorului a publicat o serie de fotografii cu tatăl lui, alături de un text foarte emoționant. “Tăticul meu, prietenul meu, idolul meu a plecat în această dimineață către stele. Drum bun, tată. Te iubesc”, a scris fiul dirijorului Ion Țibrea, Florin.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
FotoJet (1) jpg
andreea mantea 2 JPG
image png
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
poddddd jpg
20 jpg
image
image
image
image
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram