Discuții despre sex, la "Fermă": ”Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic, pe care vă doresc să-l simtiți"

image
Giulia și Gabi Toader

Declarații interesante la "Ferma" (PRO TV), în ediția de miercuri, difuzată de la ora 22:30, la PRO TV. Fermierii vor juca adevăr sau provocare! Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care a făcut sex, dar și care este părerea Giuliei despre acest subiect

Augustin Viziru s-a alăturat concurenților în Ferma! Și nu doar că s-a alăturat, dar a reușit să câștige duelul cu George Piștereanu și să devină noul fermier-șef al competiției. Mandatul lui a început cu o deviză neașteptată: ”Pauzele lungi și dese...cheia marilor succese”.

Ziua nu a fost deloc ușoară pentru fermieri când au primit noi provocări din partea Mihaelei. Dacă sarcina săptămânii le-a adus zâmbetul pe buze deoarece au de pregătit mălai din 2 tone de porumb, cea de-a doua misiune i-a șocat: fetele nu mai au voie să calce prin bucătărie, trebuie să fie purtate pe brațe de băieți!

Concurenții joacă adevăr sau provocare

Și de parcă nu erau suficient de obosiți și înfometați, seara le-a adus un cadou la care nici nu visau: fiecare a primit câte 2 șobolani de care trebuie să aibă grijă! În această seară, noii prieteni vor deveni aliații lor într-o luptă contra vitezei! Cine va reuși să-și consolideze relația cu animalele de companie și să câștige proba, descoperim în câteva ore!

image
George Piștereanu, feblețea Annei Lesko la "Ferma"

Între atâtea probe și misiuni tot mai dificile, fermierii vor primi și un joc: adevăr sau provocare! Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care a făcut sex, dar și care este părerea Giuliei despre acest subiect. ”Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simțiți”, va fi concluzia Giuliei care va atrage atenția tuturor colegilor!

image
George Piștereanu, feblețea Annei Lesko la

Urmează o seară cu răsturnări de situație, cu o probă pentru mâncare și o potențială recompensă care va scoate la iveală reacții total neașteptate și o decizie a fermierului șef cu privire la duelistul săptămânii care va readuce conflictele în casă! Cum își va motiva servitorul ales să meargă la duel alegerea făcută pentru a-i fi adversar și ce comentarii vor avea colegii lor, aflăm de la 22:30!

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Templul mare de andezit  Foro Daniel Guță (2) JPG
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg