Divele fac ravagii la malul mării

Daniela s-a operat în urmă cu patru luni
Daniela s-a operat în urmă cu patru luni

Și-a mărit prima dată sânii cu silicon acum 17 ani, iar de atunci Anda Adam (39 de ani) a mai suferit o operație similară în 2012.

Solista și-a dorit un bust bombat, iar acum îl are, chiar dacă sfârcurile sunt mai puțin dezvoltate. Anda a recunoscut că a apelat la mărirea sânilor pentru că a tras mulți ani de fiare la sală, iar pieptul ei ajunsese să arate foarte masculin. 

Între a se îngrășa și a-și pune silicoane, a ales ultima variantă. Zilele trecute, vedeta a ajuns la Constanța, unde a pozat sexy. Ea promovează costumele de baie creație proprie „Adam & Eve” pe care le vinde online cu prețuri între 230 și 399 de lei. 

Anda e căsătorită de patru ani cu Sorin Andrei Nicolescu (34 de ani) și împreună au o fetiță, Evelin (3 ani și jumătate). Cântă din anul 1999 și reușește să se mențină cu succes nu doar în muzică, ci și în topul vedetelor sexy. 

Ce sexy este Cruduța după ce a scăpat de colăceii de pe burtică!

La patru luni de când și-a scos chirurgical grăsimea de la nivelul abdomenului și s-a refăcut complet, Daniela Crudu (29 de ani) îmbracă orice costum de baie și pozează în orice poziție fără emoții.

Fosta asistentă tv care mai nou face turul reality-show-urilor e mândră de silueta ei și nici nu trebuie să se abțină prea mult de la mâncare. Intervenția pentru eliminarea grăsimii din zona abdomenului (abdominoplastie) a durat o oră în cazul Cruduței și a fost fără dureri.


    Daniela s-a operat în urmă cu patru luni
Daniela s-a operat în urmă cu patru luni

O astfel de remodelare corporală costă între 2.000 € și 3.500 € și constă în îndepărtarea grăsimii și a pielii în exces de la nivelul abdomenului. În unele cazuri, operația necesită repoziționarea buricului.

Esteticienii recomandă dietă și sport după această operație dacă vrei să ai un abdomen ca în reclame. Cruduța a fost sfătuită să nu se expună prea mult la soare și să-și hidrateze pielea cu produse cosmetice specifice. 

oana roman si marius elisei
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
FotoJet jpg
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg