Divele s-au tunat înainte de Sărbători! La ce intervenții au apelat Bianca Drăgușanu și Ioana Ginghină


  Bianca Drăgușanu și-a conturat pomeții
Bianca Drăgușanu și-a conturat pomeții

Au mai rămas câteva săptămâni până la Revelion, iar vedetele noastre au călcat deja pragurile clinicilor şi ale saloanelor de înfrumuseţare pentru tratamente, injecţii cu botox sau acid hialuronic. Vor să arate perfect, mai tinere decât sunt şi mai strălucitoare în rochiile de firmă.

Bianca Drăguşanu (39 de ani) frecventează de o perioadă de timp o clinică estetică din Cluj, unde îşi face diferite proceduri la medicul Alexandra Filip. Se pare că a prins atât de multă încredere, încât sora şi mama vedetei au devenit şi ele pacientele doamnei doctor şi fac drumul Deva-Cluj o dată la câteva luni. Bianca este printre singurele vedete din showbizul autohton asumate, care îşi recunosc operaţiile pe care şi le fac la faţă sau la corp.„Sunt un star şi imaginea mea trebuie să fie ca atare. La îndrumarea doamnei doctor am hotărât să injectăm pomeţii pentru a obţine lookul complet. Sunt foarte încântată de rezultatul obţinut şi cu siguranţă voi mai repeta procedura”, a spus Bianca Drăguşanu de pe scaunul de înfrumuseţare.


  Carmen de la Sălciua a pierdut 14 cm în talie
Carmen de la Sălciua a pierdut 14 cm în talie

Carmen de la Sălciua (33 de ani) este una dintre cântăreţele de muzică de petrecere care are mare grijă de imagine. Toate ieşirile ei sunt ca după revistă, aranjată până la ultimul fir de păr. Fosta nevastă a lui Culiţă Sterp a avut probleme cu greutatea în trecut, dar a reuşit să slăbească. În prezent îşi face proceduri corporale de întreţinere la un salon estetic. Frumoasa cântăreaţă se laudă pe reţelele sociale cu noua siluetă, mai subţire cu 14 centimetri. A făcut criolipoliză, o procedură care „îngheaţă” grăsimea de pe şolduri şi care este varianta nechirurgicală a liposucţiei. După 3 proceduri se pot vedea deja rezultatele, iar Carmen este mulţumită. Cântăreaţa Misty (30 de ani), soţia lui Keo, este pacienta fidelă a medicului estetician.

Ioana Ginghină, tratament la mâini 


  Misty își face tratamente faciale și la nivelul scalpului, pentru un păr bogat și sănătos
Misty își face tratamente faciale și la nivelul scalpului, pentru un păr bogat și sănătos

Tratamente faciale, tratamente PRP pentru scalp, dar şi alte proceduri estetice fac parte din rutina de îngrijire a artistei. „Tenul meu arată mai bine ca la 20 de ani şi asta datorită doamnei dr. Daniela Diveică. Nu-mi mai face plăcere să-mi fac tratamente singură acasă, acum având-o pe Arya care mă fugăreşte constant, îmi fură sau chiar gustă din produse, într-o fracţiune de secundă. E mult mai relaxant pentru mine să «fug» o oră, o dată la 2 săptămâni la doamna doctor, unde obişnuiesc să îmi fac diferite tratamente profesionale cu rezultate fantastice.

Dermalinfusion, PRP faţă şi scalp, Mezoterapia Virtuală sunt cele preferate. Seara, după ce adoarme Arya, îmi curăţ tenul şi îl hidratez cu nişte produse de noapte, iar dimineaţa curăţ tenul, apoi aplic nişte produse de zi şi factor SPF indiferent de anotimp”, ne-a spus Misty.


  Ioana Ginghină frecventează de doi ani clinicile estetice
Ioana Ginghină frecventează de doi ani clinicile estetice

Ioana Ginghină este şi ea abonata aceluiaşi medic. Actriţa şi vedeta tv în vârstă de 44 de ani preferă tratamentele de întinerire, injectările cu botox,  mezoterapia pentru decolteu, faţă şi mâini, iar de curând a ajuns la clinică pentru că a vrut o revigorare a pielii mâinilor. Frigul, dar şi vârsta îşi pun accentul mai ales pe această zonă însă iată că există soluţii bune, iar Ioana le-a încercat. Mai tinere şi mai strălucitoare, aşa vor arăta divele noastre în noaptea dintre ani.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png