Divorţul Paulei Seling, confirmat de lipsa verighetei?

Vestea că Paula Seling (43 de ani) ar fi divorţat după 17 ani de mariaj de bărbatul care s-a ocupat şi de cariera sa în tot acest timp este încă proaspătă. Cei doi nu au confirmat în mod oficial, dar nici nu au negat, ba au întărit despărţirea prin felul în care au reacţionat. În plus, reporterii Click! au descoperit şi că solista nu mai poartă de luni bune verigheta... 

Faptul că Radu Bucura a confirmat că nu se mai ocupă de activitatea Paulei Seling e unul dintre semnele care pot confirma şi divorţul celor doi.

Da, e adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez, detaliile din viaţa privată rămân private”, a spus bărbatul, pentru Click!  

«Uneori simţi că drumul  te duce într-o altă direcţie»

Uneori simţi că drumul te duce într-o direcţie fără să poţi să faci nimic. Că o frunză pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Şi, cândva, vei înţelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris recent Paula Seling, pe contul său de pe Instagram... Şi acest comentariu ar putea fi născut tot din cauza unei despărţiri. Mai este însă încă un amănunt care poate indica divorţul: artista nu mai poartă de câteva luni bune verigheta. Iar asta se poate vedea cu ochiul liber. 

Până acum  câteva luni,  artista purta  verigheta
Până acum câteva luni, artista purta verigheta

Până acum Paula ţinea verigheta pe acelaşi deget cu un inel cu o cruce, ambele bijuterii fiind nelipsite de pe inelarul mânii stângi. De astă vară încoace, însă, cel puţin în imaginile de pe conturile sale de pe reţelele sociale, unde a publicat fotografii cu ea de la fel de fel de evenimente, solista apare doar cu inelul cu sfântul simbol, pe care l-a mutat pe mâna dreaptă. Şi nici urmă de verighetă! 

Anul trecut, în luna decembrie, Paula mai avea încă verigheta, dar de atunci încoace artista a apărut foarte rar, spre deloc cu această podoabă. Paula Seling şi Radu Bucura s-au cunoscut la Năvodari, pe când artista avea doar 16 ani. Au avut apoi parte de o poveste de dragoste ca în filme.

Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a povestit la un moment dat într-un interviu pentru revista OK! Magazine. Cei doi făcuseră nunta în 2005. 

Paula şi Radu  s-au căsătorit  în 2005, dar se  ştiu din adolescenţă
Paula şi Radu s-au căsătorit în 2005, dar se ştiu din adolescenţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net