Dj Harra, enervată rău de un taximetrist: "M-am dat jos imediat"

image
Dana Neaşcu a decis să coboare din taxiul în care se afla

DJ a avut ghinionul de a nimeri de două ori într-o zi taximetrişti care au enervat-o. Unul dintre ei a făcut-o chiar să se dea jos din maşină şi să întrerupă cursa.

În timpul unei curse, Dana Neacşu l-a apostrofat pe soferul taxiului în care se afla deoarece acesta a fost la un pas să calce un câine. Răspunsul incredibil al omului a făcut-o pe vedetă să se dea jos din maşină.

"Iau şi eu ca tot omul un taxi (numai soferi buni... al doilea sonat pe ziua de azi de la aceiasi firma). În drum spre destinaţie pe stradă un căţel, taximetristul nici măcar nu s-a obosit să încerce să îl ocolească sau să claxoneze... noroc că a fugit el săracu, că îl făcea afiş şi pe mine mă marca pe viaţă!! I-am zis "era un căţel acolo în pana mea...". El imi raspunde "Aşa şi? Trebuia omorât". M-am dat jos instant!!! Vreau să spun că îmi e silă de oamenii astia, jigodiile astea ale societăţii cu 5 clase ar merita pedeapsa cu pietre în piaţa publică ca pe vremuri!!!", a povestit Dana, ieri, pe pagina ei de Facebook.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
Incendiu la o școală din Hațeg. FOTO: ISU Hunedoara
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg