DJ Harra se dezlănţuie: “F***u-ţi ceapa mă-tii! “ Iată reacţia vedetei şi care e motivul

Ultima actualizare:

    DJ Harra, poveste tristă de viaţăFoto: Facebook
DJ Harra, poveste tristă de viaţăFoto: Facebook

DJ Harra s-a arătat foarte indignată după ce mama naturală a fetiţei Luminiţei Anghel o cere pe micuţă înapoi, după ce a părăsit-o în orfelinat, cu ani în urmă.

Totul se întâmplă în urma apariţiei la emisiunea „Trăieşte-ţi vara!” de la PRO TV a mamei naturale a fiicei Luminiţei Anghel. După ce, în urmă cu mai mulţi ani, şi-a lăsat copilul în orfelinat, Angelica Constantin o somează pe cântăreaţă că vrea micuţa înapoi. „Eu decid soarta fetiţei mele, am de gând să îmi iau fetiţa, fiindcă mi-o iubesc. E fetiţa mea şi eu i-o iau Luminiţei!” a spus Angelica Constantin.

Angelica Constantin îşi vrea fata înapoi
Angelica Constantin îşi vrea fata înapoi

Dj Harra s-a declarat extrem de supărată de situaţia fiicei adoptate de către Luminiţa Anghel. Cu o poveste de viaţă oarecum asemănătoare, DJ Harra (31 de ani) s-a dezlănţuit imediat vis-a-vis de acest subiect. Aceasta a postat pe Facebook câteva cuvinte, prin care se declară consternată de faptul că mama naturală vrea să ia fetiţa înapoi, tocmai când aceasta e “gata crescută”:

“Nu vreau să credeţi că promovez violenţa, dar i-aş da o serie de palme jigodiei care e acum la Pro TV şi care şi-a lăsat fetiţa prin orfelinat, iar acum, după ce Luminiţa Anghel a făcut-o mare, o vrea înapoi !!! F***-ţi ceapa mă-tiii, ca să nu zic altfel... de idioată, fără educaţie, creier şi demnitate !!!”, a scris pe Facebook DJ Harra.

DJ Harra, pe numele său real Dana Neacşu, are o poveste greu de crezut. Ea a fost adoptată, după ce mama ei a părăsit-o în spital, la scurtă vreme după ce a adus-o pe lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net