Doi finalişti de la "MasterChef" au fost cooptaţi de "Iadul bucătarilor"

Ultima actualizare:
Mimi şi Alex au fost cooptaţi de producătorii emisiunii "Iadul bucătarilor", ce se va difuza pe Antena 1
Mimi şi Alex au fost cooptaţi de producătorii emisiunii "Iadul bucătarilor", ce se va difuza pe Antena 1

Dupa ce au fost jurizati de temutii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au trecut de cealalta parte a baricadei: Mimi Nicolae si Alex Petricean (D'Artagnan) sunt sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor”.de la Antena 1.

"Este minunat sa lucrezi cu cei trei chefi, sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului si profesionisti desavarsiti", spune Mimi.

"Nu am mai lucrat cu nici unul dintre ei, insa pot spune ca e minunat. Dincolo de oboseala si stresul de la filmari - pentru ca nu e usor in bucatarie - am parte de o experienta fantastica. Cel mai frumos este ca sunt acolo, cu ei, in acest proiect. Pentru mine este apogeul", mai spune ea.

La randul lui, Alex Petricean admite ca si pentru el cooptarea in acest proiect este extrem de importanta: "Pentru mine, aceasta postura de sous chef intr-un show TV de talia aceasta este o confirmare ca tot ce am facut in cele 30 de luni de bucatarie profesionista a fost cat se poate de corect. Am sacrificat tot ce inseamna placeri personale pentru bucatarie si nu regret nimic."

Rolul pe care Mimi si D'Artagnan il vor avea in "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" este acela de ajutoare de nadejde pentru cei trei jurati si supraveghetori strasnici ai celor 20 de concurenti care au misiunea sa tina restaurantul cu service à la carte. "

"Sous chef inseamna mana dreapta a unui chef, prin urmare este pozitia imediat dupa chef in organigrama bucatariei", explica D'Artagnan. "Eu ma voi ocupa de cealalta echipa, comunicand si transmitand toate cerintele chefilor catre concurenti si vice versa. Iar cand e nevoie de ajutor voi interveni cat se poate de obiectiv pe tot parcursul culinar al show-ului."


    Mimi şi Alex au fost cooptaţi de producătorii emisiunii
Mimi şi Alex au fost cooptaţi de producătorii emisiunii

Alex Petricean nu este la prima colaborare cu chef Florin Dumitrescu, din echipa caruia a facut parte timp de aproape doi ani. "O buna parte din cariera mea am lucrat sub tutela lui chef Florin in doua restaurante ce ii poarta semnatura. In mare parte, el mi-a calauzit cariera de bucatar pana acum. Chef Bontea si chef Scarlatescu au apucat sa-mi guste preparatele si cu mandrie pot spune ca m-au felicitat. Este o onoare sa pot lucra cu ei pentru ca langa astfel de chefi nu poti decat sa cresti. Cel mai frumos lucru la “Hell's Kitchen – Iadul Bucatarilor" este faptul ca totul e conceput sa traiesti pentru bucatarie, ea devine prima ca importanta in viata fiecaruia dintre concurenti", incheie el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net