Doiniţa Oancea, 10 zile de răsfăţ prin România. Cum a petrecut vacanţa de vară

image
A avut parte de linişte şi pace la munte

Nu a avut timp să organizeze o vacanţă peste hotare, aşa că, spontană, când a prins 10 zile libere, Doiniţa Oancea s-a urcat în maşină împreună cu iubitul ei, Adi, şi au plecat prin ţară. Ca să împace „şi varza, şi capra”, adică gusturile amândurora, au fost şi la mare, şi la munte.

„Aveam nevoie să îmi încarc bateriile, având în vedere că imediat după ce am terminat filmările pentru «Fructul oprit» am început să lucrez pentru noul proiect, «Sacrificiul». Prima destinaţie a fost la munte, în zona munţilor Ciucaş, la Vama Buzăului, unde am stat 4 zile. Iubitului meu îi place muntele, mie marea. Aşa că am fost peste tot”, povesteşte Doiniţa Oancea. 

image
Este împreună cu Adi de 4 ani

Începutul vacanţei nu a fost promiţător, căci vremea nu a ţinut cu ei în prima zi, iar drumul până acolo a fost destul de greoi. “Dar eu am avut toată încrederea în Dumnezeu că o să avem o vacanţă superbă, cu vreme frumoasă, şi aşa a fost. Nu am avut semnal la telefon, doar wi-fi în locaţie, şi parcă ne-am rupt de lume. Ne-am plimbat pe munte, am respirat aer curat, am făcut baie în piscină, dar şi într-un râu foarte rece din apropiere, am mâncat bine şi ne-am relaxat”, mai spune actriţa.

image
Întâlnire neaşteptată cu o turmă de oi

După munte, următoarele 6 zile le-au petrecut pe Litoral, la Mamaia. Şi aici au mizat tot pe odihnă şi relaxare. “Într-o singură seară am mers la un concert. În rest, plajă, înot, jucat volei, citit pe un şezloc, mâncat chestii bune. A fost o vacanţă de răsfăţ şi odihnă, mi-a picat tare bine. Câteodată simţim nevoia şi de aşa ceva”, ne-a mai spus Doiniţa Oancea, care acum a revenit pe platourile de filmare pentru serialul “Sacrificiul”, care se va difuza din toamnă la Antena 1.

image
Întâlnire neaşteptată cu o turmă de oi
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
Becali
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda