Doiniţa Oancea a dat nas în nas cu Lora şi cu fostul iubit la un eveniment monden! Cum au reacţionat

Ultima actualizare:

    Doiniţa Oancea şi Lora s-au certat din cauza unui bărbatfoto: Sever Gheorghe
Doiniţa Oancea şi Lora s-au certat din cauza unui bărbatfoto: Sever Gheorghe

Doi ani s-au scurs de la primele zvonuri care anunţau o relaţie adulterină a Lorei cu iubitul de atunci al Doiniţei Oancea. Deşi cântăreaţa a negat vehement că tour-managerul ei îi este iubit, a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu un an mai târziu, iar acum deja îşi face planuri de nuntă cu el. La petrecerea de joi a Revistei Cosmopolitan, cele două foste prietene, care au împărţit acelaşi bărbat, au avut o întâlnire de gradul zero.

Puţine au fost ocaziile în aceşti doi ani în care Doiniţa Oancea şi Lora să se afle în acelaşi loc, în acelaşi timp. Joi seara, la petrecerea revistei Cosmopolitan a fost un astfel de moment. Actriţa a strălucit într-un costum inspirat din "pyjamas look" şi chiar dacă potrivit analiştilor de modă a fost la limită cu albastrul electric pentru care a optat, Doiniţa a emanat fericire.


    Doiniţa Oancea a purtat
Doiniţa Oancea a purtat

De cealaltă parte, Lora a avut şi ea o apariţie curajoasă. A optat pentru o salopetă albă care i-a lăsat la vedere sutienul accesorizat cu blană asortată la manichiură, dar nu vestimentaţia a fost cea mai importantă la cele două artiste, ci atitudinea. Mulţi au stat cu ochii pe cele două protagoniste, mai ales că solista a venit însoţită de Ionuţ Ghenu, în braţele căruia cu care s-a fotografiat relaxată în faţa tuturor.


    Lora este acuzată şi acum de fani că i-a furat iubitul Doiniţei Oanceafoto: Sever Gheorghe
Lora este acuzată şi acum de fani că i-a furat iubitul Doiniţei Oanceafoto: Sever Gheorghe

Apropiaţii celor trei vedete au mărturisit că Doiniţa şi Lora s-au ignorat complet toată seara şi nici Ghenu nu a avut ochi pentru fosta parteneră.

"Nu şi-au aruncat nici măcar o privire. Niciuna nu a stat doar într-un loc, ci au avut ocazia să se intersecteze, dar contactul vizual a lipsit cu desăvârşire de parcă nici nu ar fi existat în aceeaşi sală", au povestit martori la petrecerea Cosmopolitan pentru Click!

Lora şi Ionuţ Ghenu lucrează de mulţi ani împreună, dar abia la începtului anului au recunoscut oficial că formează de mai multe luni cu cuplu. Artista a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea de care a divorţat la notar, iar Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu au fost logodiţi cinci ani. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net