Doiniţa Oancea a dat nas în nas cu Lora şi cu fostul iubit la un eveniment monden! Cum au reacţionat

simeon stalpnicul png
Doiniţa Oancea şi Lora s-au certat din cauza unui bărbatfoto: Sever Gheorghe

Doi ani s-au scurs de la primele zvonuri care anunţau o relaţie adulterină a Lorei cu iubitul de atunci al Doiniţei Oancea. Deşi cântăreaţa a negat vehement că tour-managerul ei îi este iubit, a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu un an mai târziu, iar acum deja îşi face planuri de nuntă cu el. La petrecerea de joi a Revistei Cosmopolitan, cele două foste prietene, care au împărţit acelaşi bărbat, au avut o întâlnire de gradul zero.

Puţine au fost ocaziile în aceşti doi ani în care Doiniţa Oancea şi Lora să se afle în acelaşi loc, în acelaşi timp. Joi seara, la petrecerea revistei Cosmopolitan a fost un astfel de moment. Actriţa a strălucit într-un costum inspirat din "pyjamas look" şi chiar dacă potrivit analiştilor de modă a fost la limită cu albastrul electric pentru care a optat, Doiniţa a emanat fericire.

simeon stalpnicul png
Doiniţa Oancea a purtat

De cealaltă parte, Lora a avut şi ea o apariţie curajoasă. A optat pentru o salopetă albă care i-a lăsat la vedere sutienul accesorizat cu blană asortată la manichiură, dar nu vestimentaţia a fost cea mai importantă la cele două artiste, ci atitudinea. Mulţi au stat cu ochii pe cele două protagoniste, mai ales că solista a venit însoţită de Ionuţ Ghenu, în braţele căruia cu care s-a fotografiat relaxată în faţa tuturor.

simeon stalpnicul png
Lora este acuzată şi acum de fani că i-a furat iubitul Doiniţei Oanceafoto: Sever Gheorghe

Apropiaţii celor trei vedete au mărturisit că Doiniţa şi Lora s-au ignorat complet toată seara şi nici Ghenu nu a avut ochi pentru fosta parteneră.

"Nu şi-au aruncat nici măcar o privire. Niciuna nu a stat doar într-un loc, ci au avut ocazia să se intersecteze, dar contactul vizual a lipsit cu desăvârşire de parcă nici nu ar fi existat în aceeaşi sală", au povestit martori la petrecerea Cosmopolitan pentru Click!

Lora şi Ionuţ Ghenu lucrează de mulţi ani împreună, dar abia la începtului anului au recunoscut oficial că formează de mai multe luni cu cuplu. Artista a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea de care a divorţat la notar, iar Doiniţa Oancea şi Ionuţ Ghenu au fost logodiţi cinci ani. 

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub Roxana Vasniuc png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
Fane Văncică reținut de polițiști pe 27 septembrie 2022 FOTO Inquam / George Călin
Cappadocia
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg