Doinița Oancea dă 4.000 de euro cadou de nuntă

simeon stalpnicul png
Doinița Oancea joacă în serialul "O grămadă de caramele"

Încă nu s-a măritat, însă se visează mireasă. Până va îmbrăca rochia visurilor, Doinița Oancea participă la târgul de nuntă de la Palatul Parlamnetului și dă cadou 4.000 de euro pentru cei care vor să se căsătorească.

Doinița Oancea muncește pe brânci și în weekend. Frumoasa actriță participă între 10-12 noiembrie la Palatul Parlamentului, la târgul de nunți organizat de Mariage Fest și oferă cadou alături de echipa sa, prin tragere la sorți un pachet de nuntă, în valoare de 4000 de euro. Extragerea va avea loc mâine, la ora 17.30, iar cadoul constă într-o rochie de mireasă, costum de ceremonie și aranjamente florale oferite precum și o sedintă foto după nuntă.  

Cei care vor să câștige premiul, trebuie să se înscrie la standul Olga Atelier de Frumos & Christian Tailoring, din cadrul Târgului de Nunți Mariage Fest. “Sunt super încântată că am gândit și am găsit parteneri cu care să putem face un cuplu fericit ! Știu ce costuri implică un astfel de eveniment, iar faptul că noi vom fi parte dintr-unul ..cu un asemenea cadou mi se pare foarte tare. Sper că cei care vor câștiga să rămână fericiți până la adânci batraneti”, a spus Doiniță Oancea, pentru Click.ro. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png