Doinița Oancea, despre rolul din Sacrificiul: «Nu e deloc plăcut pentru mine să port perucă»

image
Doinița Oancea a fost nevoită să-și ascundă părul superb sub o perucă pentru rolul din ”Sacrificiul”

Doinița Oancea (36 de ani), interpreta personajului Narcisa din serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1, a dezvăluit, pentru Click!, că propunerea pentru acest rol a primit-o de la Ruxandra Ion direct pe platoul de filmare de la ”Fructul Oprit”.

Serialul Sacrificiul va avea marea premieră miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producţia este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Serialul va spune poveştile extraordinare a trei familii din medii diferite.

  • Click!: Cum a venit propunerea pentru acest rol?

Doinița Oancea: A fost o surpriză pentru mine! Eram pe platoul de filmare de la ”Fructul Oprit”, când doamna Ruxandra mi-a spus că eu o voi interpreta pe Narcisa în următorul proiect. După atâţia ani împreună, nu s-a mai pus problema întrebării. Vă mărturisesc, sincer, că mi-a fost frică să mă bucur. Sunt superstiţioasă din fire, am zis să aştept întâi să terminăm proiectul la care lucram, aşa că nici nu am mai întrebat nimic până foarte aproape de semnarea contractului!

  • Cât de mult te asemeni cu personajul pe care îl vei juca?

Fizic destul de  mult, însă din alte puncte de vedere, la momentul actual, foarte puţin spre deloc. Rămâne de văzut care va fi parcursul Narcisei pe mai departe.

  • Cu cine te înțelegi cel mai bine pe platourile de filmare?

E greu de spus! Ne ştim, majoritatea, de foarte multă vreme, petrecem împreună mai mult timp decât cu cei de acasă, aşa că n-aş putea răspunde la întrebarea asta. Ba mai mult, nici n-aş vrea să supăr pe cineva cu răspunsul meu.

  • Care a fost cea mai dificilă secvență pe care a trebuit să o joci?

Dacă aş răspunde concret, ar fi spoiler. O să vă daţi seama când veţi vedea anumite episoade pe post. Au fost câteva secvenţe foarte grele din punct de vedere emoțional, pe care abia aştept să le trăiţi alături de mine.

  • Cât timp petreci pe platourile de filmare?

Momentan, între 1-3 zile pe săptămână. Nici acum nu îmi vine să cred, eu eram obişnuită să fiu pe platou 5 zile din 5, dar sistemul de filmare al acestui proiect cred că e de mare ajutor tuturor.

  • Ce sacrificii a trebuit să faci pentru rolul din serial?

Îmi vin în minte două: faptul că port perucă nu e deloc plăcut pentru mine, mai ales că eu am şi aşa, de la mama natură, un păr cu un volum imens şi o greutate pe măsură, dar şi faptul că am “sacrificat” vacanţa de vară. Am fost plecată doar o săptămână. Avem o lună de vacanţă, însă a trebuit să mă ocup de alte lucruri în acea perioadă, ca să pot să fiu mai liberă pe parcursul filmărilor.

image
Doinița Oancea a fost nevoită să-și ascundă părul superb sub o perucă pentru rolul din ”Sacrificiul”foto: Antena 1
  • Cum decurge o zi din viața Doiniței Oancea?

Zilele mele nu seamănă între ele şi pe mine asta mă bucură tare mult. Începutul e la fel la toate însă: spalatul pe dinti. (râde) În rest, depinde mult de program, fie merg la filmări şi atunci nu îmi mai programez ceva în ziua respectivă, fie merg la atelier, fie mă ocup, aşa cum mi s-a întâmplat în ultima vreme, de cel mai nou proiect al meu – o colecţie de tricouri. Ce nu uit, niciodată, e să comunic cu prietenii mei de pe Facebook şi Instagram.

  • Mai ai timp și de altceva?

Da, tocmai am lansat o colecţie de tricouri cu mesaje luate din viaţa mea şi care, sper eu, li se potrivesc şi altora.

Citește și:

Oana Zăvoranu, fără silicoane și cu rochița până sub fund, pe covorul roșu de la «Sacrificiul»

Damian Drăghici, despre rolul din Sacrificiul: «Personajul este o continuare a vieții mele»

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Kim Kardashian (8) jpg
accident defileul jiului gorj jpeg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png