Doinița Oancea i-a cerut iertare Lorei?

Ultima actualizare:

    Doinița și Lora s-au certat după ce bruneta ar fi acuzat-o că i-a furat iubitul
Doinița și Lora s-au certat după ce bruneta ar fi acuzat-o că i-a furat iubitul

După ce a fost acuzată că i-a spart ”casa” Doiniței Oancea, Lora vorbește deschis despre acest subiect. Cântăreața spune că nu a furat iubitul nimănui, mai mult, a fost sunată și I s-a cerut iertare.

Cântăreața Lora a trecut printr-o perioadă destul de grea, după ce prietena ei, Doinița Oancea, a spus că i-a furat iubitul cu care trebuia să se căsătorească. Ionuț Ghenu îi este managerul artistei de mai mulți ani, însă de câteva luni, cei doi au și o relație amoroasă. Lora a infirmat toate acuzațiile și a lămurit lucurile într-un interviu pentru www.elli.ro.  ”Acum sunt mult mai împăcată cu tot ce mi s-a întâmplat și recunosc că m-a ajutat și faptul că 90% dintre cei care au lovit în mine pe nedrept m-au sunat să-și ceară iertare. De asta-i bine că am tăcut și i-am lăsat să-și dea singuri seama, să tragă singuri concluziile. Am fost la rândul meu „momită” cu mulți bani pentru a spune lucruri, dar mulțumesc Lui Dumnezeu, am avut înțelepciunea să spun „NU”. Gândirea mea, cred eu, funcționează logic:  dacă ești pus în situația de a alege, alege-i mereu pe cei care țin la ține, care îți vor binele și ți-au demonstrat asta cu fapte, nu vorbe.

''Nu ai voie să stai lângă oameni care te rănesc, care au o față pentru lume și o altă pentru ține, care se prefac că-ți sunt prieteni pentru a-și atinge anumite scopuri, nu ai voie să fii „treaptă” nimănui fără să știi că doar asta reprezinți , nu ai voie să stai lângă oameni care se victimizează și manipulează pentru bani, atenție și simpatie. Nu e corect să dai vina pe alții pentru greșelile tale, ce te-au adus în punctul în care, cei pe care îi iubești și care te iubeau, să aleagă alt drum, fără tine. Suntem datori față de cei pe care susținem că-i iubim să le înțelegem suferințele, diferențele și dacă nu putem să-i facem fericiți,  să-i lăsăm liberi. Eu asta am făcut mereu. Consider că asta înseamnă să „nu-ți construiești fericirea pe nefericirea altuia” și important e că lumea să vadă că există și variantă la fel de nedreaptă, în care cineva își construiește nefericirea pe fericirea altuia. De aia o minte deschisă, mai ales în chestiuni ce țin de emoții și sentimente, este poate cea mai mare calitate pe care o poate avea un om”, a spus artista pentru site-ul citat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net