Doinița Oancea, ironică față de fostul iubit după ce a aflat că este bolnav

Ultima actualizare:
Lora și Ionuț Ghenu au gânduri de căsătorie
Lora și Ionuț Ghenu au gânduri de căsătorie

Doinița Oancea (33 de ani) nu pare să fi trecut peste trădarea fostului ei iubit, care se pregătește acum de însurătoare cu Lora. Întrebată ce îi urează lui Ionuț Ghenu, nevoit să apeleze la ajutorul medicilor turci într-o problemă cu rinichii, Doinița a răspuns ironic.

Vestea că actualul iubit al Lorei are probleme grave de sănătate a luat prin surprindere pe toată lumea, pentru că în aparițiile sale publice, Ionuț Ghenu era tot timpul cu zâmbetul pe buze și dădea impresia că totul îi merge ca pe roate.

Din păcate, lucrurile nu stăteau chiar așa. Lora a dezvăluit recent că iubitul ei este nevoit să meargă la un spital din Turcia din cauză că are probleme serioase cu rinichii. Ba mai mult, se pare că acesta va fi supus și unei intervenții chirurgicale, pentru ca totul să fie sub control.


    Lora și Ionuț Ghenu au gânduri de căsătorieFoto: Facebook
Lora și Ionuț Ghenu au gânduri de căsătorieFoto: Facebook

Aflată la un eveniment monden, Doinița Oancea a declarat pentru Click! că îi pare rău să audă prin ce trece Ionuț, dar se bucură în același timp că acesta și-a găsit sufletul pereche. “Aoleu, săracul! E ca și cum mi-ai pune o întrebare dacă îmi pare rău de un om pe care îl văd pe stradă. Evident că în general eu sunt o persoană foarte sufletistă. Ce pot să spun este că tuturor oamenilor le doresc multă sănătate. Nu știu că Lora a primit inelul. Felicitări! Nu îmi pare rău că am petrecut atâția ani cu el. Sunt lecții personale”, a declarat Doinița Oancea pentru Click!

Doinița, singură și neliniștită

După ce s-a despărțit de Ionuț Ghenu, Doinița nu a mai fost implicată în nicio poveste de dragoste, în ciuda speculațiilor care s-au făcut pe tema relației ei cu Augustin Viziru. “Mă mărit mâine! Glumesc, nu știu când mă căsătoresc. Am să anunț pe toată lumea când o să întâlnesc omul potrivit. Nu l-am întâlnit încă. Nici nu cred că sunt suficient de deschisă pentru a cunoaște așa oameni. Eu nu ies doar că îmi spune cineva vai, ce frumoasă ești. Nu știu de unde trebuie să vină acel bărbat”, a mai spus Doinița pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net