Doinița Oancea, mărturisiri despre carieră: «Un actor are nevoie de ridurile de expresie»

Ultima actualizare:

    Doinița Oancea
Doinița Oancea

Se află în lumina reflectoarelor de aproximativ 11 ani, iar în tot acest timp Doinița Oancea a preferat să se țină departe de intervențiile estetice. Actrița, care o interpretează pe Tanța în “Fructul oprit” – serialul difuzat miercurea la Antena 1, mărturisește că nu este deloc atrasă de această idee, având o cu totul altă perspectivă.

“Nu am nicio operație estetică până la momentul ăsta, nu am nici o intervenție nici măcar din aceea non-invazivă la față sau la corp, și nu știu dacă voi apela la vreuna dintre aceste modalități. Cred că trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc și poate că trebuie să îmbătrânesc frumos, având grijă de ce mi-a dat Dumnezeu și nu neapărat apelând la toate aceste artificii. Și mai cred că un actor are nevoie de ridurile de expresie, pentru că trebuie să transmită emoții, iar emoțiile se citesc în riduri, în dungile de pe față, în grimasele pe care le facem. Dacă aș avea botox, nu știu cum ar fi”, spune Doinița Oancea, pe care telespectatorii o pot vedea în noul sezon al serialului „Fructul oprit”, miercurea, de la 20.00, la Antena 1.

Ea mărturisește că ar fi dispusă să treacă printr-o transformare majoră de dragul actoriei. “Cred că aș fi dispusă să fac anumite schimbări de ordin fizic dacă, într-adevăr, rolul care mi s-ar oferi m-ar captiva atât de mult încât să slăbesc sau să mă îngraș foarte mult sau chiar să îmi tund părul. Deci, da, dacă este un rol care merită, probabil aș face asta”, recunoaște ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net