Doiniţa Oancea nu se mai opreşte din slăbit. Ce se întâmplă cu ea

Ultima actualizare:

    Doiniţa Oancea este pentru prima dată în postura de prezentatoare tvfoto: arhiva personală
Doiniţa Oancea este pentru prima dată în postura de prezentatoare tvfoto: arhiva personală

Doiniţa Oancea a traversat o perioadă grea după despărţirea de fostul iubit, Ionuţ Ghenu. Dezamăgirea a fost mare şi s-a reflectat în măsura la haine. Actriţa a dat jos câteva kilograme bune, iar de câteva zile de confrună din nou cu această problemă. Nu suferă din dragoste, ci altă problemă îi dă dureri de cap la propriu!

Vremea înşelătoare din ultimele săptămâni i-a adus o răceală cumplită Doiniţei Oancea, care de atunci e ţintuită la pat. Tratamentul clasic nu pare să dea roade şi nici leacurile băbeşti nu au vreun efect. Bruneta s-a ales cu această boală care o chinuie de mai bine de o săptămână. Singurul rezultat notabil în urma răcelii este pierderea în greutate. Doiniţa a dat jos aproape două kilograme în tot acest timp, în care cu greu s-a apropiat de mâncare şi s-a împrietenit cu ceaiurile fierbinţi.

"Am ieşit în parc cu nişte prietene şi am mers cu geamurile deschise. Cred că m-a tras curentul. Am încercat medicamentele, pentru că nu am răbdare să aştept să-mi treacă cu metode naturiste. Beau multe ceaiuri şi fac băi cu sare. După ultima astfel de experientă am transpirat continuu şapte ore. Ar fi trebuit ca simptomele să dispară până acum, însă tot mă mai supără. Nu scap de senzaţia de urechi înfundate sub nicio formă", a spus actriţa pentru Click!   

Doiniţa Oancea priveşte jumătatea plină a paharului şi deşi răceala nu-i dă pace, ea face haz de necaz.  

"Toate se întâmplă cu rost în viaţa asta! Important e să te prinzi care e fericirea de dupa «nenorocire» ! De exemplu: Răceala de nişte zile = nenorocire! Fericirea de după: - 1,5 kg! Yeeey ! Happy! Sper să mai ţină câteva zile, să ajung la 47!", a scris Doiniţa pe pagina lui de Facebook. 

În 2014, Doiniţa Oancea s-a despărţit de iubitul ei, Ionuţ Ghenu (35 de ani), după o poveste de iubire care a durat mai bine de şase ani. Perioada care a urmat a lăsat-o pe actriţă mai slabă cu 11 kilograme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net