Doiniţa Oancea nu se mai opreşte din slăbit. Ce se întâmplă cu ea

doinita jpeg
Doiniţa Oancea este pentru prima dată în postura de prezentatoare tvfoto: arhiva personală

Doiniţa Oancea a traversat o perioadă grea după despărţirea de fostul iubit, Ionuţ Ghenu. Dezamăgirea a fost mare şi s-a reflectat în măsura la haine. Actriţa a dat jos câteva kilograme bune, iar de câteva zile de confrună din nou cu această problemă. Nu suferă din dragoste, ci altă problemă îi dă dureri de cap la propriu!

Vremea înşelătoare din ultimele săptămâni i-a adus o răceală cumplită Doiniţei Oancea, care de atunci e ţintuită la pat. Tratamentul clasic nu pare să dea roade şi nici leacurile băbeşti nu au vreun efect. Bruneta s-a ales cu această boală care o chinuie de mai bine de o săptămână. Singurul rezultat notabil în urma răcelii este pierderea în greutate. Doiniţa a dat jos aproape două kilograme în tot acest timp, în care cu greu s-a apropiat de mâncare şi s-a împrietenit cu ceaiurile fierbinţi.

"Am ieşit în parc cu nişte prietene şi am mers cu geamurile deschise. Cred că m-a tras curentul. Am încercat medicamentele, pentru că nu am răbdare să aştept să-mi treacă cu metode naturiste. Beau multe ceaiuri şi fac băi cu sare. După ultima astfel de experientă am transpirat continuu şapte ore. Ar fi trebuit ca simptomele să dispară până acum, însă tot mă mai supără. Nu scap de senzaţia de urechi înfundate sub nicio formă", a spus actriţa pentru Click!   

Doiniţa Oancea priveşte jumătatea plină a paharului şi deşi răceala nu-i dă pace, ea face haz de necaz.  

"Toate se întâmplă cu rost în viaţa asta! Important e să te prinzi care e fericirea de dupa «nenorocire» ! De exemplu: Răceala de nişte zile = nenorocire! Fericirea de după: - 1,5 kg! Yeeey ! Happy! Sper să mai ţină câteva zile, să ajung la 47!", a scris Doiniţa pe pagina lui de Facebook. 

În 2014, Doiniţa Oancea s-a despărţit de iubitul ei, Ionuţ Ghenu (35 de ani), după o poveste de iubire care a durat mai bine de şase ani. Perioada care a urmat a lăsat-o pe actriţă mai slabă cu 11 kilograme. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
FotoJet jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
Vandalizare mijloace de transport în comun FOTO Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg