Doiniţa Oancea, operată de urgenţă! Actriţa a fost la un pas să-şi piardă auzul

Doiniţa Oancea şi Andreas Petrescu vor fi gazdele emisiunii "Dreptul la iubire" jpeg
Doiniţa Oancea şi Andreas Petrescu vor fi gazdele emisiunii "Dreptul la iubire"

Una rece, una caldă pentru Doiniţa Oancea! Actriţa a ajuns la spital şi a fost la un pas să-ţi piardă auzul. În urmă cu două săptămâni, bruneta, care din toamnă va debuta ca moderator tv, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nivelul urechii din cauza unei otite care s-a agravat. În aceeaşi zi, la scurt timp, după operaţie, vedeta s-a prezentat la filmările promo-ului pentru emisiunea pe care o va prezenta în curând la Happy Channel.

Nu doar cu kilograme în minus s-a ales Doiniţa Oancea după răceala care i-a dat dureri de cap la propriu trei săptămâni, ci a fost nevoie şi de o operaţie ca ea să-şi revină. Actriţa a făcut otită, iar în urmă cu două săptămâni a ajuns de urgenţă la medic, care a sfătuit-o să se opereze, deoarece avea la nivelul timpanului lichid acumulat care trebuia îndepărtat. Actriţa a tras o sperietură soră cu moartea, mai ales că nu a stat prin spitale şi nu are decât o operaţie de apendicită la activ. "Doiniţa s-a speriat foarte tare, dar a ascultat medicul. I-a făcut anestezie locală şi i-a curăţat urechea, dar chiar şi aşa cu tot anestezicul ăla a simţit durere. După operaţie i s-a pus o perfuzie cu antibiotic, i s-a făcut o injecţie şi a primit tratament acasă pentru trei zile. A plecat pe picioare de la spital şi la câteva ore, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, s-a dus la filmări pentru emisiunea «Dreptul la iubire» a cărei moderatoare va fi din toamnă", au declarat, pentru Click!, apropiaţii vedetei.

Doiniţa Oancea debutează ca moderatoare la postul condus de mama telenovelelor

Începând din această toamnă, actriţa va reveni pe micul ecran, dar nu va fi protagonista niciunei telenovele sau a vreunei emisiuni tv, ci gazda unui reality show. “Dreptul la fericire”  va deveni “Dreptul la iubire”, iar producția va intra în grila postului Happy Channel, condus de mama telenovelelor, Ruxandra Ion, o dată cu lansarea grilei de toamnă și va fi moderată de Doinița Oancea și Andreas Petrescu. 

image
Doiniţa Oancea şi Andreas Petrescu vor fi gazdele emisiunii

“Aştept cu mare interes mailurile voastre, cu poveștile de iubire și o fotografie recentă. Știm cu toții cât de importantă este iubirea în viețile noastre, ale tuturor. Despre asta trebuie să ne scrieți și voi, și despre asta va fi vorba și în viitorul nostru proiect. Nu vă spun mai multe, dar aștept cu mare nerăbdare poveștile voastre de dragoste, indiferent de stadiul lor: fie că sunteți într-o proaspătă și frumoasă relație de început, fie că vă aflați într-o căsnicie care durează de ani de zile sau sunteți într-un impas în relația voastră, cu toții aveți dreptul la iubire, cu toții ne puteți scrie!”, a anunţat recent Doiniţa Oancea, încântată de noul proiect tv în care a fost cooptată.  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Eduard Heger
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf