Doiniţa Oancea vorbeşte despre relaţia Lorei cu fostul ei iubit

Ultima actualizare:
Au fost împreună la petrecerea Viva, în luna mai 2015
Au fost împreună la petrecerea Viva, în luna mai 2015

Lora şi Ionuţ Ghenea au recunoscut că sunt împreună de opt luni, după ce multă vreme s-a vehiculat că formează un cuplu. Acuzată că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea, cântăreaţa a făcut publică idila pe care mulţi o bănuiau de la sfârşitul lui 2014.

Doiniţa Oancea, care a fost iubita lui Ionuţ şi despre care se spune că a fost înşelată cu Lora, a explicat că cei doi sunt împreună de mai mult timp decât opt luni, deşi nu vor să recunoască. Deşi la început i-a fost greu, acum Doiniţa recunoaşte că nu mai are nici o problemă, ba chiar s-a apropiat din nou de fostul soţ al Lorei, Dan Badea. Însă actriţa le-a rugat pe fete să nu facă ce a făcut Lora şi să se îndrăgostească de iubitul unui surori sau prietene. 

"Sunt împreună de mai mult de 8 luni. La momentul respectiv, nu-i plăcea să apară în faţa presei. Nu, timiditatea, nu este o caracteristică a lui. Cea mai bună perioadă în care am stat eu cu mine a fost cea în care eu am fost plecată la o emisiune TV, unde nu am avut telefon. Acolo mi-am consumat ce mai aveam neclar în sufletul meu. Asta a fost la începutul lunii februarie. De la Fermă m-am întors mai ok. Am fost pusă într-o situaţie foarte grea, să trebuiască să dau explicaţii, să fiu atentă la ce spun. Eu sunt colerică, uneori extrem de agresivă şi trebuia să fiu atentă la ce spun. Acum, sunt aici, şi spun lucrurile cu zâmbetul pe buze. Fiecare e liber să spună ce vrea. Poate lucrurile erau mai uşoare dacă cineva îşi lua inima în dinţi şi îmi spunea anumite lucruri. M-am întrebat de multe ori. Noi nu am vorbit foarte multă vreme, dar din vară am început să vorbesc cu Dan Badea. Ne amuzăm pe subiect acum că e ok. Eu cu Dan ne cunoaştem destul de bine. Eu mă rog şi le rog pe toate femeile să nu se îndrăgostească, să li se pună pata pe iubitul surorii sau prietenei", a declarat Doiniţa Oancea, la Kanal D. 


    Au fost împreună la petrecerea Viva, în luna mai 2015 FOTO: Arhiva personală
Au fost împreună la petrecerea Viva, în luna mai 2015 FOTO: Arhiva personală

Mai mult, Doiniţa a recunsocut că i se pare că cei doi formează un cuplu reuşit şi că nu are resentimente. 

"Acum nu mai simt nimic. Îmi place foarte mult că se asortează. Mi se pare o chestie foarte draguţă, de cuplu adevarat. Ea a spus de la început că îşi doreşte ca Ghenu s-o scoată la un suc. Eu cred că e foarte fericită acum. Felicitări! Nu m-a înveninat acea situaţie, dar m-a făcut să trăiesc o perioadă foarte confuză. Este cumplit pentru un om public pentru că toată lumea te vrea, te cere, să-ţi spui părerea şi te macină pentru că sunt nişte lucruri foarte intime", a adăugat Doiniţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net