Dolăneştii i-au mulţumit tatălui la mormânt pentru moştenire

Ultima actualizare:
Ionuţ Dolănescu  a fost la cimitir însoţit de un prieten
Ionuţ Dolănescu a fost la cimitir însoţit de un prieten

S-au luptat opt ani pentru o miză uriaşă: averea de un milion €, lăsată de tatăl lor, Ion Dolănescu. La final de proces, fraţii Dragoş şi Ionuţ Dolănescu au simţit nevoia să-şi ceară iertare la mormântul tatălui, dar şi să-i mulţumească pentru că a avut grijă de ei.

Nici bine nu s-a terminat procesul pentru moştenirea de un milion €, lăsată în urmă de Ion Dolănescu, că fiii artistului încep ­să-şi treacă averea pe numele lor. Din acest motiv, Dragoş Dolănescu (41 de ani), fiul cel mic al regretatului interpret de folclor, care s-a stins la 19 martie 2009, a venit în România din Costa Rica, ţara în care locuieşte, pentru a putea să intre în posesia ave­rii, împărţită de judecători în prima jumătate a lunii iulie.

Dragoş a moştenit casa de la Sinaia, evaluată de experţi la 290.000 € şi mai multe terenuri în Dâmboviţa, Prahova şi Ilfov, iar fratele său mai mare, Ionuţ Dolănescu (45 de ani), a rămas cu vila din str. Caimatei, în buricul Capitalei, evaluată de experţi la numai 400.000 €.


    Ionuţ Dolănescu  a fost la cimitir însoţit de un prieten
Ionuţ Dolănescu a fost la cimitir însoţit de un prieten

Pe lângă aceasta, Ionuţ a mai moştenit un loc de veci, un au­toturism Dacia şi două certi­fi­cate de proprietate emise de FPP.

Acum, cei doi fraţi sunt liberi să facă ce vor cu averea moştenită de la tatăl lor. Şi, pentru că totul s-a terminat, în sfârşit, băieţii lui Dolănescu au simiţit nevoia să-i ­mulţumească ta­tălui, aşa că s-au dus pe rând la mormântul solistului, la cimitirul Bellu. Ionuţ a fost însoţit de un prieten, a aprins o lumânare şi a pus flori. Dragoş a mers să se reculeagă şi să-i aducă un omagiu tatălui la sfârşitul săptămânii şi şi-a stăpânit lacrimile cu greu.

Astfel, cei doi fraţi erau cât pe ce să dea nas în nas la cavoul părintelui lor şi puţin a lipsit să nu se întâlnească.

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el