Domnişoara de onoare a Biancăi reprezintă România la Miss World 2015

5 decembrie 2015
image
Cei care doresc să o susţină pe Natalia o pot vota cu ajutorul aplicaţiei "Miss World"

Emoţii mari pentru Natalia Oneţ, bruneta care ne face mândrii cu suntem români. Tânăra de 26 de ani este reprezentanta noastră la Miss World 2015, concurs de frumuseţe care îşi va desemna câştigătoarea peste două săptămâni în China. Click! a aflat că cea mai frumoasă româncă este nimeni alta decât domnişoara de onoare a Biancăi Drăguşanu, iar vedeta o susţine pe buna ei prietenă.

Natalia Oneț  reprezintă România la Miss World 2015, una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe, care se desfășoară în Sanya (China), în perioada 21 noiembrie - 20 decembrie. Marea finală va avea loc la 19 decembrie. În competiție vor intra nu mai puţin de 118 frumuseţi din toată lumea, iar marele premiu va fi de 100.000 euro.

stanga
dreapta
image
image
image
image
Natalia Oneţ are dimensiuni perfecte jpeg
image
image
image

Bruneta care se visează de mic copil la un astfel de concurs este nimeni alta decât una dintre cele patru domnişoare de onoare pe care Bianca Drăguşanu le-a avut la nunta cu Victor Slav. Deşi mariajul vedetei s-a terminat, Natalia Oneţ şi fosta doamnă Slav au rămas bune prietene, iar pentru acest concurs Bianca i-a făcut speciaşl două ţinute pe care Natalia le-a purtat în videoclipul de prezentare a României. Este vorba despre două rochii albe la care vedeta a stat multe zile închisă în atelier . 

Natalia Oneţ are 26 de ani, o înalțime de 1,76 metri și dimensiunile 89-60-90. Este născută în Satu Mare, dar locuiește în București de mai mulți ani. Miss România 2015 vorbește patru limbi străine: engleza, franceza, italiana și spaniola. La 17 ani, Natalia a fost personaj principal într-un videoclip al unei trupe dance, 3rei Sud Est. La 15 ani a câștigat titlul de Miss Boboc la Colegiul „Doamna Stanca” din Satu Mare. În 2009, a fost pe locul trei la Miss Universe România, iar în 2011 a luat marele premiu la Miss Hostess România. În 2013, Natalia Oneţ şi-a adăugat la palmares şi titlul de Miss Tourism România.

image
Cei care doresc să o susţină pe Natalia o pot vota cu ajutorul aplicaţiei

Românii pot să o voteze pe Natalia Oneţ descârcând aplicaţia Miss World 2015. În seara finalei, emoţiile brunetei vor creşte direct proporţional cu amploarea evenimentului.  

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png