Dorian Popa, dezvăluiri despre rolul pe care îl are în serialul Sacrificiul: «Mario este un alter ego al meu»

image
Dorian Popa ne-a explicat cum reușește să îmbine cu așa ușurință toate proiectele artistice pe care le derulează

Dorian Popa se regăsește foarte mult în rolul personajului pe care îl interpretează în serialul «Sacrificiul» de pe Antena 1, serial care urmează să-și facă debutul pe micile ecrane din toamnă. Artistul ne-a dezvăluit în exclusivitate care sunt atuurile pe care le are în serialul unde va juca alături de actori precum Maia Morgenstern, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Oana Zăvoranu, dar și cum arată o zi din viața actorului care a devenit un idol pentru copiii și adolescenții din România.

Dorian Popa ne-a răspuns sincer la câteva întrebări referitoare la rolul său din serialul care urmează să se difuzeze în curând la Antena, iar printre dezvăluirile făcute, actorul și cântărețul ne-a explicat cum reușește să gestioneze atât de bine toată faima, notorietatea și succesul pe care le-a cunoscut de câțiva ani. 

Click!: Dorian, ești cel mai mare idol al copiilor și al adolescenților din România, care este secretul prin care ai reușit să strângi o comunitate atât de mare și unită pe YouTube?

„Wow! În primul rând aş vrea sã încep prin completarea sintagmei şi prin a spune cã sunt unul dintre cei mai mari idoli şi apreciez cã îmi spuneţi asta. Mai sunt şi alţi puşti care sunt poate la fel de puternici ca mine sau de ce nu mai puternici, nu ştiu, apar foarte mulţi reprezentanţi ai tineretului pe internet şi asta mã bucurã foarte mult. Mã flateazã cã eu mã numãr printre ei, pentru cã, sã nu uitãm, am 31 de ani deja, şi asta se simte la mine, mã bucur cã nu se simte şi la ei.

Cum am reuşit? Cred cã cel mai mare atuu al proiectului meu, lucru înţeles de la oamenii care am avut şansa sã mã antreneze, cei mai buni din domeniu, este naturaleţea. Am înţeles cã a fi natural este unul dintre cele mai importante lucruri, nu numai în carierã ci şi în viaţa de zi cu zi. Consider cã dacã am fi mai puţin prefãcuţi ne-ar ajuta foarte mult. Cred cã eu, cu ajutorul naturaleţii mele, am reuşit sã cuceresc oamenii, dacã se poate spune aşa, mã inhibã un pic cuvintele astea atât de mari. Am ajuns, să spunem mai bine, la inimile oamenilor prin naturaleţe şi prin faptul cã am încercat întotdeauna mai întâi sã îmi asum eu cine sunt, apoi sã încerc sã expun şi sã vedem dacã place cuiva. Pentru cã pânã la urmã eu nu disimulez, nu fac foarte multe lucruri pe care nu le-aş face în viaţa de zi cu zi şi atunci nu pot spune decât cã sunt eu”, a spus pentru Click! Dorian Popa. 

image
Dorian Popa ne-a explicat cum reușește să îmbine cu așa ușurință toate proiectele artistice pe care le derulează

Click!: Știm că faci parte din distribuția noului serial «Sacrificiul». Cum îți descrii personajul? 

„Mario, pentru cã aşa se numeşte personajul pe care eu îl interpretez în serialul Sacrificiul este un alter ego al meu pe care eu îl conţin acolo în spate, încãtuşat, aş putea spune. Este un tânãr mai volubil decât prevede legea, un pic- un pic presãrat cu un spirit de «cocalar», dar altfel talentat, precoce, perspicace, foarte, foarte dornic sã facã ceva cu viaţa lui. Cred cã este un fel de variantã a mea, când eram puţin mai tânãr, mai puţin matur şi mai puţin cizelat de experienţa vieţii.”

Click!: În ultimii ani te-ai focusat mai mult pe contentul creat de tine pe YouTube, prin clipurile postate. Simți vreo diferență între momentele în care ai un scenariu care trebuie respectat și momentele în care te filmezi pentru canalul tău?

„Ce întrebare frumoasã! La un moment dat am simţit o oarecare dificultate în a mã întoarce pe platourile de filmare de la serial, pentru cã pe Youtube eşti obişnuit sã te uiţi în camerã. Asta a fost o realã problemã, în momentul în care am început emisiunile tv, în care mai trebuia sã te uiţi şi în camerã, iar eu aveam şcoala serialelor, învãţatã de la doamna Ruxandra Ion, care îmi spunea sã fug cu ochii de camerã ca de dracu, iertaţi-mi francheţea. Şi atunci mi-a fost un pic greu. Dar dat fiind faptul cã am deja câţiva ani în spate de experientã, pot spune cã într-o sãptãmânã mã relaxasem deja pe platouri. Însã vreau sã completez, nu m-am focusat mai mult pe Youtube, m-am focusat şi pe Youtube, încerc sã îmi împart atenţia în mod egal, pentru cã sunt destul de „radial”, sã spunem aşa, implicat în ceea ce fac, şi cu Youtube, şi cu muzicã, şi cu televiziune şi atunci, dacã nu le-aş acorda atenţie în mod egal, cred cã unele dintre ele nu ar mai da aceleaşi roade. Nu vreau sã pierd unul dintre drumuri. Ãsta e un lucru pe care îl iubesc la cariera mea – faptul cã Dumnezeu a ştiut sã mã îndrume sã accesez mai multe cãi. Asta vreau sã le transmit şi oamenilor care ne citesc acum. Nu trebuie sã îţi fie teamã sã mai încerci sã faci şi altceva, se numeşte a ieşi din zona de confort, pentru cã s-ar putea sã ai surpriza sã ai rezultate wow.”

Click!: Mulți actori susțin că ei au un ritual aparte atunci când se pregătesc de filmări, este și cazul tău? Te pregătești într-un fel anume înainte de a te prezenta pe platourile de filmare?

„Da, cu câteva minute înainte sã înceapã secvenţele activez «modul nebun», în care vorbesc cu mine, îmi dau replicile singur, se uitã lumea la mine «ce faci, ai înnebunit? ». Înainte de secvenţele grele mã concentrez cu câteva ore înainte sã ajung pe platou, pentru cã întotdeauna mi-a stârnit o emoţie uriaşã actoria şi mi s-a şi spus cã este unul dintre domeniile în care activez cel mai bine. Mã regãsesc cel mai bine în actorie, nu e uşor, trebuie sã te pregãteşti, sã te concentrezi, asta am învãţat de la cei mai buni, în frunte cu doamna Ion. Nu trebuie luatã nicio secvenţã în derâdere, fie ea cât de uşoarã.”

dorian popa sacrificiul jpeg

Click!: Cum reușești să îmbini muzica, actoria și vloggingul cu atâta succes?

„Ştii ce, cred cã tot succesul ãsta pe care Dumnezeu mi l-a dat, mi l-a dat pentru faptul cã eu muncesc cel mai mult ca sã ajung la inimile oamenilor, mai presus de orice muncesc ca omul, prin muzica mea, prin vlogurile mele, prin ceea ce fac la tv sã ajungã la sufletul meu, sã mã cunoascã pe mine. Automat, dacã omul mã iubeşte pe mine, va iubi şi ceea ce eu fac.”

Click!: Cum arată o zi din viața lui Dorian Popa? Petreci foarte mult timp la sală, pe platourile de filmare și la concerte, cum poți avea timp pentru toate?

„Mamããããã…vara e un pic mai greu, vara orele de somn sunt mult mai puţine, iar asta mã cam panicheazã, pentru cã, sportiv fiind, preţuiesc foarte mult orele de odihnã. Am învãţat de la mama mea, când eram mic, cã nu existã nu pot, existã nu vreau. Când îi ziceam cã nu pot îmi arãta cã de fapt e un «nu vreau», mascat. Aşa am încercat sã îmi spun tot timpul: am muncit 10 ore, sunt un pic obosit…şi ce dacã, dacã mã duc un pic la salã o sã mor? Pânã la urmã, dacã stãm sã ne gândim, demult, bãrbaţii mergeau la rãzboi, zi dupã zi, mâncau cruditãţi şi doar ce mai gãseau şi ţineau în mânã scut de 30 de kg, sabie de 10 kg, nu mai stãtea nimeni cu spatele drept, cu masaje…noi suntem fãcuţi sã ducem foarte mult, dacã nu ne supunem la lucruri, nu o sã ştim cât ducem. Şi oricum societatea s-a lenevit în ultimul timp fabulos”, ne-a declarat actorul.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Printul Andrew Foto profimedia 0488617786 jpg
Poker jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg