Dorian Popa, ghinionist în afaceri. Tot ce a agonisit în ultimul an s-a dus pe «apa sâmbetei» FOTO EXCLUSIV

5 august 2015
article img
Dorian (26 de ani) şi Claudia (32 de ani) au împreună două afaceri, cea cu haine şi un salon de înfrumuseţare

A muncit pe rupte la tv, în condiţii inumane chiar, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), iar tot ce a agonisit în ultimul an, peste 50.000 de euro, a pus la puşculiţă. Dorian Popa şi-a deschis un salon de înfrumuseţare şi un magazin de haine uşchite, însă cea din urmă afacere l-a adus în pragul isteriei.

Dorian Popa are şi duşmani, şi ghinioane. Nu de alta, dar, din octombrie 2014, de când şi-a inaugurat magazinul de haine „D BOX by Dorian Popa”, din Calea Griviţei 121, într-un spaţiu de 60 mp, solistul nu mai pune geană pe geană. Dacă, în februarie, hoţii i-au spart uşa şi i-au subtilizat bunuri în valoare de 5.000 de lei, iată că, mai nou, Dorian s-a văzut nevoit să renunţe la acest spaţiu insalubru.

article img
După ce a fost călcat de hoţi, magazinul de la Gara de Nord a fost închis definitivFoto: Blitz

„Ne-am mutat de acolo, pe lângă Spitalul Colţea. Chiar dacă aveam vânzare bună, riscam mult, pentru că se desprindeau bucăţi din faţadă şi din tavan. Fiind o clădire de patrimoniu, trebuia să cerem aprobare de la primărie pentru renovare, iar lucrurile erau destul de complicate. Aşa că, decât să se întâmple vreo nefăcută, am hotărât să ne mutăm. Acum avem un spaţiu mai generos, de 80 mp, şi, normal, chiria în locaţiile din centru e mai mare, dar asta este irelevant”, a declarat, pentru Click!, Dorian Popa.

article img
Noul magazin este situat lângă Spitalul Colţea

Până când clienţii se vor obişnui cu noul sediu, solistul şi-a scos hainele la vânzare şi pe internet. Salopetele, pantalonii sau tricourile-unicat, pe care le poartă Dorian şi iubita lui, Claudia Iosif, pot fi cumpărate şi de pe www.D-BOX.ro, la preţuri cuprinse între 149 şi 269 de lei.

article img
Aşa arată noul magazin al lui Dorian Popa

În plus, pentru a face economie la bani, solistul patron nu a angajat fotomodele, ci a pus-o pe logodnica sa să pozeze îmbrăcată în hainele de pe raft. Astfel, cei care îi vizitează site-ul împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură. Sunt la curent cu ultimele modele de ţinute, dar îşi clătesc ochii şi cu sânii cât pepenii ai Claudiei.

Cântăreţul este răsfăţatul emisiunilor-concurs

După ce a dat lovitura cu serialul „Pariu cu viaţa” şi cu formaţia „Lala Band”, Dorian a devenit o prezenţă permanentă în reality- show-urile PRO TV-ului.

article img
Dorian a ratat la mustaţă titlul de “Rege al junglei“

În martie, el a răbdat de foame şi de sete, la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!”, şi, pentru că a fost unul dintre cei mai curajoşi concurenţi, ratând la mustaţă titlul de ”Regele Junglei”, câştigat de Cătălin Moroşanu, cei de la PRO TV i-au mai dat pe mână o emisiune.

article img

În prezent, Dorian e la „SuperTrip”, o emisiune-concurs, în care străbate ţara cu autocarul şi susţine tot felul de probe amuzante, alături de alte vedete şi de oameni obişnuiţi. 

«Furat» şi în spectacole

Săptămâna trecută, Dorian a mai avut parte de o „surpriză” neplăcută, de data aceasta din partea organizatorilor de spectacole. Ca să atragă spectatori la un show din Costineşti, aceştia i-au pus numele artistului pe afiş, în dreptul fotografiei cântăreţului Dorian Micu. Dorian s-a înfuriat atât de rău încât vrea să-şi caute dreptatea la tribunal.

Ca şi cum n-a avut destule belele cu magazinul, Dorian Popa a fost implicat şi într-un accident rutier, la sfârşitul lunii trecute. Aflat la Târgu-Jiu, cu Ruby, pentru a susţine un concert, cei doi solişti au văzut moartea cu ochii, după ce maşina în care se aflau a căzut într-un şanţ. Ca prin minune, au scăpat doar cu sperietura.