Dorian Popa: «Îl dau în judecată că mi-a furat numele de scenă»

31 iulie 2015
article img
Solistul din LaLa Band este bruiat de un alt coleg de breaslă, pe care îl cheamă Dorian Micu, dar care apare pe afișele spectacolelor cu numele Dorian Popa

Un nou scandal a izbucnit în lumea muzicală! Zilele trecute, solistul Dorian Popa a descoperit că numele lui e folosit de organizatorii de spectacole ca să atragă fanii la un show din Costineşti. Solistul care cântă de fapt acolo e tot un Dorian, însă Micu pe numele lui de familie, mult mai puţin cunoscut decât musculosul de la PRO TV.

Aflat prin ţară cu autobuzul, la filmările show-ului “SuperTrip” (PRO TV), Dorian Popa (26 de ani) a avut parte de o mare surpriză. A aflat că numele lui apare pe câteva afişe de la mare, spectacole în care va cânta de fapt un alt Dorian. E vorba de protejatul lui Smiley, Dorian Micu (24 de ani), de la HaHaHa Production, cel care în iunie 2014 a făcut furori cu varianta modernă a piesei lui Daniel Iordăchioaie, „Mare albastră”.

După acel succes sezonier, Micu n-a mai ieşit în faţă cu vreun hit. „Fanii mi-au scris şi m-au întrebat dacă voi veni în Costineşti şi eu nu am putut să le dau un răspuns favorabil, pentru că nu aveam nici o treabă acolo. Am văzut afişele şi biletele tipărite şi am înţeles că staţiunea e plină cu astfel de afişe. Voi trimite o notificare prin avocat şi voi lăsa legea să-şi facă treaba. Nu vreau să mă îmbogăţesc de pe urma lor, însă măcar să-şi ceară scuze şi să trimită un comunicat de presă prin care să-şi repare eroarea. Nu e prima oară când se întâmplă acest lucru şi cred că au comis-o cu bună ştiinţă, pentru că şi fotografia de pe afiş seamănă cu cea folosită la promovarea piesei mele «Pe placul tău»", ne-a declarat Dorian Popa, extrem de furios.

Fostul concurent de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) mai spune că nu şi-a înregistrat încă numele la OSIM, dar va trebui să o facă. „Se întâmplă prea multe coincidenţe şi mă deranjează acest lucru. Se folosesc de celebritatea câştigată de mine până acum”, ne-a mai zis Dorian.

Cine e Dorian Popa

S-a născut pe 7 august 1988 în Constanţa şi a devenit cunoscut în 2011, cu LaLa Band. A jucat în serialele „Pariu cu viaţa” şi „O nouă viaţă” (2013), după care se lansează solo. Melodia “Lasă-mi cucu-n pace”, pe care o cântă cu Ruby şi cu Moroşanu, a ajuns la 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine este Dorian Micu

S-a  născut în Constanţa, pe 18 august 1990. A ajuns la HaHaHa Production, casa de producţie a lui Smiley, unde compune alături de colegii lui. Pe 10 iunie 2014 a lansat piesa “Marea albastră”, care a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

article img