Dorian Popa: "Pentru fățuca mea merg până la Lună". Ce intervenții estetice și-a făcut recent

Ultima actualizare:

    Dorian Popa și-a injectat botox în pomeți foto: Instagram
Dorian Popa și-a injectat botox în pomeți foto: Instagram

Celebrul "Hâtz" nu se dezminte! Dorian Popa a poftit la tratamentele estetice ale Biancăi Drăgușanu. Așa se face că artistul a ajuns tocmai la Cluj, pe mâna medicului estetician al Biancăi Drăgușanu, pentru mai multe ajustări cu botox.

Dorian Popa nu vrea să vadă riduri pe fața sa. Artistul, mare amator de intervenții estetice, nu se teme de ace, așa că a făcut imediat o vizită la cabinetul medicului estetician, dar nu orice estetician, ci chiar cel care o tunează, mai nou, și pe Bianca Drăgușanu. Artistul a apelat la medicul estetician pentru mai multe injectări cu botox în zona ochilor, a pomeților și a frunții, care îl vor întineri cu câțiva ani. Mandibula cântărețului va suferi și ea intervenții, va fi augumentată, pentru a-i oferi un aer cât mai masculin cântărețului. Acestea nu sunt primele intrervenții estetice ale solistului. În urmă cu câțiva ani, Dorian și-a făcut implant de păr în barbă, dar și unul în zona capilară. "Pentru fățuca mea merg până la Lună", a scris Dorian într-un Instastory, unde e urmărit de 2,3 milioane de oameni.

Citește și:

EXCLUSIV Tarifele din online ale lui Dorian Popa! Cât costă o postare pe Instagram și ce afacere i-a mai lansat lui Cheluțu

Dorian Popa, la prodcastul lui Măruță! Câți bani câştigă din online: “Fac 40 000 de euro lunar din Youtube și Instagram"

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer