Două mari artiste au mers în secret să își ia rămas bun de la Mihai Constantinescu

Ultima actualizare:
Mirabela Dauer și Mihai Constantinescu, în 1985
Mirabela Dauer și Mihai Constantinescu, în 1985

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe 29 octombrie, la 73 de ani, după aproape 5 luni de comă. Dispariția lui a lăsat în urmă multă durere, iar numeroși colegi de breaslă au mers să își ia rămas bun fie la priveghi, fie la înmormântare. Discrete, două mari soliste au preferat să meargă să-i lase o floare la căpătâi, fără să se afișeze însă la înmormântare.

Click! a aflat că Mirabela Dauer și Angela Similea au fost miercuri seară la priveghiul lui Mihai Constantinescu, trupul neînsuflețit fiind depus la Biserica Sfânta Parascheva din București. Nu au venit la înmormântarea care a avut loc joi, la Cimitirul Ghencea Militar, preferând să nu fie văzute și să rămână discrete în astfel de momente.

Iată mesajul lor de pe rețelele sociale! "Dragi prieteni, creștini sau nu, iubitori ai muzicii românești, să ne oprim puțin din tot ce facem și să înălțăm Sfintei Treimi o rugăciune pentru sufletul unicului nostru drag Mihai Constatinescu. În acestă perioadă are mare nevoie de ajutor și de la noi. Să ne unim, cei ce am trăit bucuria creației sale pure, încărcată cu mesajul iubirii și alături de îngeri să ne rugăm”, a notat emoționată interpreta Angela Similea, scriind pe Facebook și o rugăciune emoționantă.

Și Mirabela Dauer a scris un mesaj pe Facebook

Miercuri dimineață, artista a publicat în mediul online o imagine cu Mihai Constantinescu, în timpul unei cântări. Imaginea alb negru, îl înfățișează pe interpret în ipostaza în care a făcut ceea ce a iubit cel mai mult: să bucure publicul cu piesele sale. Imaginea a fost însoțită de o lumânare și de câteva cuvinte: „Dumnezeu să-l ierte!”. Mirabela nu și-a găsit cuvintele pentru a vorbi despre moartea lui Mihai.

Poză de colecție din anul 1985

Doina Cernica, jurnalistă şi scriitoare, a publicat, pe contul său de Facebook, o fotografie făcută în 1985, în care apare regretatul Mihai Constantinescu alături de Mirabela Dauer. Fotografia a fost făcută în timpul unui interviu care a fost publicat în "Zori noi", un ziar local care n-a mai văzut lumina tiparului după 1990.


    Mirabela Dauer și Mihai Constantinescu, în 1985Foto: Dumitru Vințilă /Zori noi
Mirabela Dauer și Mihai Constantinescu, în 1985Foto: Dumitru Vințilă /Zori noi

”S-a stins din viață Mihai Constantinescu, lăsându-ne amintirea unui artist de-a pururi îndrăgostit de tinerețe. La despărțire, iată-l în această imagine din anul 1985 (surprinsă de Dumitru Vințilă, fotoreporterul ziarului „Zori noi”), într-adevăr tânăr și frumos, împreună cu Mirabela Dauer, în timpul unui interviu după concertul susținut pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, ca întotdeauna îndelung aplaudați de nenumărații lor admiratori”, scrie jurnalista.

Citește și:

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani. Abia îşi revenise după cinci luni de comă

Anastasia Lazariuc îl plânge pe Mihai Constantinescu: «Încă sunt în stare de șoc»

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net