Dragă Adi Mutu,


    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Vestea că vei fi tătic pentru a 4-a oară mă tulbură, de-a dreptul. Văd că pe valul ăsta de sărăcie, românii fac copii, ceea ce nu e rău. Fie și românii aceia care au mijloace de a-i crește. Mare lucru e să ai curtea plină de prunci. Nu a trecut mult de când am mai scris o scrisoare tot așa de încurajare, felicitare și altei vedete…

E vorba despre Andra, aflată aproximativ în aceeași postură. Numai că ea, fără prea multă imaginație, deh, femeie și ardeleacă - glumesc, desigur - îi concepe cu unul și același bărbat. Bravul realizator TV, eminentul tată și manager de grădiniță familială Măruță. O să rămână bietul, din ditamai Măruță un biet Cotoraș. Căci așa-mi spunea o altă ardeleancă pe vremuri, soția mea - că o să-mi facă la copii de-or să-mi mânce urechile… Da, încă un copil, prilej de bucurie.

Dacă la Măruță e un fapt de ecou național, la tine lucrurile sunt chiar exotice. Ai o familie internațională prin Europa și America de Sud. Dar statisticile spun că soția cea mai tânără e și ultima, iar cu ea ai să mai faci copii… Măcar du performanța până la o echipă de handbal cu una-două rezerve… Căci, ce ai mai putea face pe lumea asta util și frumos după ce ai fost cine ai fost?! Să le amintim tinerilor de azi? Căci, recunoști, ai avut un comportament public și social controversat. Un român monden. Ai fost un mare fotbalist, dar nu ai atins limitele urâțeniei pe care o aveai în tine.

Te-ai cam risipit, te-ai cam luat cu viața. I-ai dat cam mult tribut. Nu ai știut, nu ai putut, nu te-a lăsat temperamentul, nu te-ai putut abține... Chiar dacă ai fi încercat - nu te scuz, te înțeleg - nu ai fi putut. Te-a tras, împins, târât prea tare temperamentul. Apetența la plăceri. Orizonturile desfătării. Căci, niciodată un hedonist ca tine nu poate fi un perfecționist, decât în chiar propriile plăceri. Niciodată în altceva… Și este bine că nu ai forțat un destin și așa destul de ”destrăbălat”. Un destin rar și ciudat. Nu aș putea spune că Pronia a stricat un talent diamantin pe un prea nesătul hedonist. Dar adevărul e pe aci… Pornesc de la exemplul extrem din fotbal: George Best. Acel geniu desfrânat, nesătul de fotbal, goluri, driblinguri, fente, dar și de scandaluri plăceri alcoolice și orgisiace.

Uită-l, Adi! Căci mai ai energii destule. Dă-le pe puericultură…

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg