Dragă Anna Lesko,


    Anna Lesko
Anna Lesko

Nu-ţi ştiu biografia. Nici istoria - căci ai făcut şi istorie! Iar, la traseele erotice, sentimentale, pe care le-ai parcurs urmează să penetrezi şi geografia.

Geografie şi istorie, parcă ai fi o parte din Academia Română! Ce ştiu este doar faptul că ai venit din acel bazin de frumuseţi mioritice, vremelnic rusificat: Basarabia. Unde frumuseţea a rămas frustă, nu stimulată de hormoni, vorba lui Vintilă Corbul.

Şi ai fost ajutată în carieră de acest Mecena venerian, acest generos degustător, expert venusian care este Irinel Columbeanu. De el, de gusturile lui desăvârşite în materie de femei, căci eşti aproape desăvârşită!, şi de calităţile tale biologice, naturale.

Ai un fizic de-a dreptul letal, voce şi ceva talent. Căci, tu ai venit în România nu ca altele să se facă fotomodele - sanchi!, pe ţigăneşte, adică „aiurea"- ci chiar să fii solistă bucală.

În realitate eşti o devoratoare de miliardari. Îi decavezi cu ură proletară ca o veche comsomolistă. Înşir-te mărgărite! Dacă e marţi e Elan; dacă e joi, Codin Maticiuc.

Tu răzbuni şi exploatarea strămoşilor până la Vodă Lăpuşneanu. M-ai impresionat aşadar cu cântecul tău de sirenă. Evident susţinut de fizicul şi frumuseţea, dacă se poate spune, herculeană. Dar, ăsta e doar un pretext existenţial. Muzica.

Ci las-o, fata mea! Fă-te curtezană. Du-te la Cotroceni! Fac prinsoare că la forţa ta persuasivă ţi se va inventa un post de secretar de stat pe la „turismul senzual". Sau la „cultura sexy". Iar gura otrăvită a lumii nu te va mai numi "streicată". Nu-i mai rezonabil „domnişoara ministru"?

George Stanca

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg