Dragă Carmen Şerban,

Ultima actualizare:

    Carmen Şerban
Carmen Şerban

Urlă presa de mondenă, de scandal, de ghioc şi iarmaroc că ai devenit peste noapte “lesbi”. La urma urmei poate fi opţiunea ta. Într-o ţară civilizată, sau măcar aşa numită, nu e treaba televiziunilor asta.

Aşa stau lucrurile şi cu confesiunea, religia. E ceva intim. Personal. Dar, eu nu cred în această variantă. Nici în aceea că ai vrea o publicitate ieftină. Dacă este aşa, o găsesc de prost gust.

Scoateţi, neică, zvonuri că Şerbanca e autisă, barbugioaică , behavioristă, liber-schimbistă, dar nu că e lesbiană. Căci la români asta se repercutează asupra carierei.

Cu asta românul nu se joacă. Iar publicul care te-a adulat, plus ăla care te-a detastat, refuză să te mai asculte: "cine, lesbianca aia!?" Ba eu cred că e invers: persoana care te acuză, o anonimă, nu-şi mai suportă condiţia. Vrea la suprafaţă.

Au mai fost cazuri, apropo de Mihai Trăistariu. Mai ţine minte cineva cum se numea calomniatorul? He!? Poate că ai şi fost şantajată, la banii tăi, e normal, vin escrocii ca muştele la...mezat... de rahat. Dar dovada că ai rezistat este că nu recunoşti. Adică,ceea ce crede o majoritate, adevărul.

După ce că ai talent, mai ai şi umor . Am râs la replica ta :"Iubitul meu e mai mic cu zece ani decât mine, dar nu sunt nici pedofilă!". Asta eşti tu şi asta place românului : când eşti normală.

Chiar dacă o anume intoleranţă sexuală vizavi de cazurile genetice ar mai fi de îngăduit, românul este aşa: nu vrea pe invers.Vrea direct: el cu ea, el pe e, ea pe el, dar două sexe. Şi mai ai o replică memorabilă: „am lipici la scursurile societăţii". Nu ştiu exact ce ai vrut să zici, dar eu spun ce am înţeles.

Carmen, umblă şi tu la tematică, la repertoriu, poate că ai ajuns ca, prin mesajul muzical, să atingi pătura asta a scursurilor, mai ştii ? Atunci ridică şi tu nivelul hainelor, să nu mai atârne nimic în suprafaţa privatei, că pute...

Apoi, dacă această lecţie de calomnie prin presă te-a afectat, dă-o la spate! Fii cine ai fost până acum! Căci, cei care vor să te denigreze te atacă acolo unde nu te pot ei dovedi. Fiindcă vocea şi talentul nu ţi le pot lua nici dracu şi nici văr-su de la Gheboaia...Ai o voce unică şi minunată. Care nu poate fi acuzată de lesbianism...

George Stanca, pamflet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net