Drag─â Elena Udrea,

dc 0011 0 jpeg

Uite c─â evenimentul mult a╚Öteptat, care ├«ntr-o ╚Ťar─â ca a noastr─â venit─â direct din Caragiale a c─âp─âtat dimensiuni mondiale, s-a petrecut. Te afli ├«n una dintre cele mai frumoase ╚Ť─âri din lume, Costa Rica, ╚Öi i-ai d─âruit acestei mici republici o rom├ónc─â. EVA MARIA.

M-am ├«ntrebat ╚Öi te-ai ├«ntrebat probabil de ce eu, cu unele excep╚Ťii, am avut ni╚Öte pusee de simpatie aparent nejustificate fa╚Ť─â de tine. Nu ╚Ötiu, l-a╚Ö ├«ntreba ├«nt├ói pe Ion Cristoiu, care este un jurnalist de n─âdejde al patriei, dar ╚Öi care, o ╚Ötiu de demult, avea mari sl─âbiciuni pentru frumosÔÇŽ Dar a mai ap─ârut o coinciden╚Ť─â ca s─â-mi justifice simpatia poate nu prea ├«ntemeiat─â. Feti╚Ťa ta poart─â numele nepoatei mele. P─ârintele C─âr─âmizaru de la biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucure╚Öti, km 0, care mi-a cre╚Ötinat-o, mi-a explicat c─â numele are o for╚Ť─â duhovniceasc─â extraordinar─â ╚Öi c─â va aduce mult─â fericire purt─âtoare ei. Eva este mama noastr─â a tuturor, cea de la care prin dragostea cu Adam a ├«ntruchipat lumea aceasta. Maria este mama lui Iisus Cristos M├óntuitorului nostru, pe care l-a adus pe lume s─â m├óntuiasc─â lumea de p─âcate.

Nu ╚Ötiu dac─â ai g├óndit ├«n termenii ─â╚Ötia, dar este o inspira╚Ťie fericit─â, zic eu, de natur─â divin─â. S─â credem c─â este voia Domnului. Elena, ce cred eu c─â va face copilul acesta din tine, sau ce nutresc a crede, sau ce cred unii c─â nutresc eu a crede? Te va sp─âla de toate p─âcatele comise ╚Öi necomise, te va ap─âra de rele ╚Öi mai ales va spori respectul rom├ónului fa╚Ť─â de politicianul care e┼čti. Dar aici s-ar putea s─â st├órnesc comentarii negative. Dar dac─â ne uit─âm ├«n istorie vom g─âsi sute de Elena Udrea. Tu nu ai scris, f─âc├ónd politic─â, o istorie nou─â, dec├ót ├«n m─âsura ├«n care poporul acesta le-a aflat ╚Öi pe cele mult anterioare ╚Ťie. A╚Öa c─â nu e╚Öti nici a o suta - femeie fatal─â - din politichie. 

Genul acesta nu se creeaz─â singur. E inventat  de min╚Ťi uneori diabolice // geniale. Tu nu te-ai n─âscut Elena Udrea, e╚Öti un artefact Elena Udrea, Prin farmec, sexualitate, inteligen╚Ť─â uneori diabolic─â, abilitate ai reu╚Öit s─â devii ├«n politic─â o figur─â de o for╚Ť─â imediat extraordinar─â. Evident hulit─â, ur├ót─â, blstemat─â //adorabil─â, adulat─â. ╚śi, mai ales -  c─âci aici este for╚Ťa motrice a construirii unui personaj ca tine - INVIDIAT─é. Lumea de azi a uitat de ceea ce ├«nseamn─â for╚Ťa motrice a invidiei. Tu ai adus invidia norodului la cote paradoxale. Dar nu a durat. Nu putem ur├« la nesf├ór╚Öit. S-au g─âsit avoca╚Ťi- justificatori care s─â te explice. Dar vine un moment c├ónd totul e gata. Se vede asta ╚Öi din istoria fatalelor curtezane de la marile case imperiale. Toate au avut un sf├ór╚Öit. 

Era momentul s─â ie╚Öi din decor ai f─âcut-o cu brio, te-ai eliberat din corsetul r─âut─â╚Ťilor provocate de tine, sau de al╚Ťii prin tine, ai avut sus╚Ťin─âtori de cuv├ónt. De la care m─â a╚Öteaptam s─â te p─âr─âseasc─â ╚Öi nu au f─âcut-oÔÇŽ 

Te cur─â╚Ťe╚Öti,  fie ╚Öi ├«n Costa Rica. Soare, echilibru, frumuse╚Ťe, pentru c─â de azi ├«ncolo a╚Ö ├«ndr─âzni s─â-╚Ťi spun c─â nu mai e╚Öti aia ÔÇŁstricataÔÇŁ, ÔÇŁpar╚ÖivaÔÇŁ Elena Udrea. Copilul ╚Öi-a dat mir. O via╚Ť─â nou─â, pur─â. E╚Öti mama Evei Maria. E momentul s─â te apuci a-╚Ťi scrie istoria. Va fi bestseller. 

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anamaria prodan3 png
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg