Dragă Liviu Dragnea,

De ziua nunții tale-ți scriu acum o scrisorică. Ho cu gura pe mine, că ştiu, nu e nunta ta, e a fiului tău, Valentin. Făcut cu Bombonica. Dar, cu tot spiritul dumitale de frondă eu zic așa, ca părerolog, că programând nunta pe zloata asta socială, pe zavera asta, ai făcut o greșeală. Chiar dacă ai scuză logică a programării din timp a unui astfel de eveniment el se putea amâna.

Exagerând puțin, pentru evenimentele nenorocite pe care le parcurge neamul în vara asta dumneata, Liderul Partidului de Guvernământ, erai ultimul care trebuia să comită un chef monstruos ca o sfidare. Fie el botez sau cumetrie, darămite ditamai nunta la Snagov. Țara arde, suferă, e rănită de moarte și tot acest eveniment prezentat cu fast pare – și chiar este - o mare sfidare. Reproșurile mele: Unu, că nu era un moment celest de chef, de vreme ce lumea te detesta, te ura, te voia mort, vezi tentativa de atentat demascată chiar de mata. Apoi, cum se spune, ţara arde şi baba se coafează. Cum să faci tu nuntă pe o atmosferă ostilă? Să nu spui că nu te așteptai ca tot felul de sediționari să vină la boicot, la Snagov.

Motive de reproș ar mai fi... Să nu mai adaug faptul mârlănesc că ai tăiat-o de pe listă pe mama copilului, mama lu’ ginerică. Gest de  o eleganță nici măcar teleormăneană, darămite europeană? Așa ceva nu se face. Gestul te scoboară în ochii lumii, cred eu, mai mult decât multele rele politice pentru care ești demonizat de o parte a nației. Și ar mai fi un reproș, unul de  partid. Cum să nu o inviți tu pe marea doamnă a PSD-ului, Cati Andronescu?!?! Da, te-a contestat, ți-a cerut demisia, dar nu pretinzi dumneata că ești un lider de partid democratic și liberalist? Desigur, mă îndoiesc că doamna Profesor Universitar ar fi acceptat invitația la o nuntă atât de populistă, de fapt la un spectacol electoral-economic... că tare duceam lipsă.

...pe scurt te-ai comportat ca un tată vitreg.

În ceea ce îi privește pe tinerii căsătoriți, care au avut și vor mai avea de înfruntat blestemele și imprecațiile demonstrațiilor anti-Dragnea – are Dumnezeu grijă de ei...-  în fond ei fiind o pereche inocentă, pe care ai expus-o cu inconștinență, eu, unul  - chiar de aș fi fost bătut, gazat și spitalizat – ca un bun creștin ce trebuie să fiu le urez Casă De Piatră!

Și apoi, dumneata, ca simbol al politicii unui popor sau măcar al unei zone folclorice -Teleormanul-, care a dat nestemate exprimate de Liviu Vasilică, Floarea Calotă, cum e posibil să ai ca vedetă principală un manelist?! Și aici nu am nimic cu vocea extraordinară și cu talentul unui Florin Salam, ci am cu gustul dumitale îndoielnic, tipic semidocților și parveniților.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png