Draga Olteanu Matei a împlinit 84 de ani, dar are un mare regret. Suferă după soţul ei

24 octombrie 2017
simeon stalpnicul png
Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a avut o c─âsnicie cum unii doar viseaz─â. Timp de 44 de ani, ea ┼či medicul Ion Matei au fost ferici┼úi unul l├óng─â altul, iar de c├ónd so┼úul ei a murit, actri┼úa nu ├«┼či mai g─âse┼čte lini┼čtea.

Cei doi s-au c─âs─âtorit ├«n 1968, iar mariajul lor a fost exemplar. De┼či au trecut trei luni de la nefericitul eveniment, iar r─ânile ar fi trebuit s─â se mai ├«nchid─â, actri┼úa a dezv─âluit c─â trece prin momente extraordinar de grele ┼či doar moartea ├«i va alina chinul.

"Sunt sup─ârat─â. Sup─ârarea asta nu va trece niciodat─â. O s─â moar─â odat─â cu mine. V─â spun sincer c─â a┼č fi preferat s─â mor ┼či eu odat─â cu el. Dac─â exist─â o mare dragoste, cum am tr─âit eu, ┼úi se pare c─â nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte ferici┼úi. Nu a existat niciun secret al longevit─â┼úii. Exist─â oameni de┼čtep┼úi ┼či oameni t├ómpi┼úi. Oamenii de┼čtep┼úi se ├«n┼úeleg bine ├«ntre ei p├ón─â la b─âtr├óne┼úe, ├«┼či descoper─â unul altuia motive de admira┼úie, lucrurile se ├«ncheag─â ├«n a┼ča manier─â ├«nc├ót unul f─âr─â cel─âlalt nu poate s─â fac─â nimic. Asta e dragostea profund─â care ├«ncepe din tinere┼úe cu atrac┼úia fizic─â ┼či se continu─â cu iubirea. Ajungi s─â ├«l iube┼čti pe cel─âlalt cu toat─â fiin┼úa ta, respiri odat─â cu el, pl├óngi odat─â cu el, r├ózi odat─â cu el... A┼ča a fost via┼úa noastr─â", a povestit, ├«ndurerat─â, doamna teatrului rom├ónesc, pentru ziarulring.ro.

Stabilit─â la Piatra Neam┼ú, actri┼úa a povestit c─â ├«n viitorul apropiat nu are niciun plan deoarece nu are de g├ónd s─â "├«l fac─â pe Dumnezeu s─â r├ód─â", ba, mai mult, face un apel prin care roag─â publicul s─â-┼či ├«ndrepte aten┼úia c─âtre genera┼úia t├ón─âr─â: "Toat─â lumea se ├«ntreab─â unde e genera┼úia t├ón─âr─â. Da` de ce genera┼úia t├ón─âr─â nu face nimic? Ba da, face, doar c─â nu este at├ót de promovat─â cum am fost noi. Nu merit eu s─â fiu b─âgat─â ├«n seam─â, nu sunt un om at├ót de important. Presa ┼či publicul trebuie s─â-┼či ├«ndrepte aten┼úia c─âtre genera┼úia t├ón─âr─â. Trebuie s─â v─â ocupa┼úi de oamenii din genera┼úia dumneavoastr─â. Nu v─â mai ocupa┼úi de o bab─â v─âduv─â care ┼či-a tr─âit traiul, ┼či-a m├óncat m─âlaiul. Da, las ceva ├«n urma mea... Am f─âcut-o cu toat─â inima ┼či le mul┼úumesc tuturor celor care m-au primit ├«n casele lor."

simeon stalpnicul png

N─âscut─â pe 24 octombrie 1933 la Bucure┼čti, Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai cunoscute actri┼úe de comedie autohtone, care a avut numeroase roluri pe scena Teatrului Na┼úional Bucure┼čti, dar ┼či ├«n multe filme ┼či produc┼úii de televiziune.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg