Draga Olteanu Matei a împlinit 84 de ani, dar are un mare regret. Suferă după soţul ei

Ultima actualizare:

    Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a avut o căsnicie cum unii doar visează. Timp de 44 de ani, ea şi medicul Ion Matei au fost fericiţi unul lângă altul, iar de când soţul ei a murit, actriţa nu îşi mai găseşte liniştea.

Cei doi s-au căsătorit în 1968, iar mariajul lor a fost exemplar. Deşi au trecut trei luni de la nefericitul eveniment, iar rănile ar fi trebuit să se mai închidă, actriţa a dezvăluit că trece prin momente extraordinar de grele şi doar moartea îi va alina chinul.

"Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el... Aşa a fost viaţa noastră", a povestit, îndurerată, doamna teatrului românesc, pentru ziarulring.ro.

Stabilită la Piatra Neamţ, actriţa a povestit că în viitorul apropiat nu are niciun plan deoarece nu are de gând să "îl facă pe Dumnezeu să râdă", ba, mai mult, face un apel prin care roagă publicul să-şi îndrepte atenţia către generaţia tânără: "Toată lumea se întreabă unde e generaţia tânără. Da` de ce generaţia tânără nu face nimic? Ba da, face, doar că nu este atât de promovată cum am fost noi. Nu merit eu să fiu băgată în seamă, nu sunt un om atât de important. Presa şi publicul trebuie să-şi îndrepte atenţia către generaţia tânără. Trebuie să vă ocupaţi de oamenii din generaţia dumneavoastră. Nu vă mai ocupaţi de o babă văduvă care şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul. Da, las ceva în urma mea... Am făcut-o cu toată inima şi le mulţumesc tuturor celor care m-au primit în casele lor."

simeon stalpnicul png

Născută pe 24 octombrie 1933 la Bucureşti, Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai cunoscute actriţe de comedie autohtone, care a avut numeroase roluri pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, dar şi în multe filme şi producţii de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net