Draga Olteanu Matei: "Iisus mă ducea în brațe, dar mi-a zis că mai am treabă pe pământ!"

simeon stalpnicul png

Regina scenei românești, Draga Olteanu Matei, susține că a avut mai multe vise premonitorii, care i-au marcat viața persoanală, dar și cariera. Actrița și-a deschis sufletul într-un interviu recent pentru postul de televiziune Antena 3, la emisiunea "Voi cu Voicu".

Draga Olteanu Matei susține că, în urmă cu 50 de ani, la debutul în carieră, Iisus i-a apărut în vis: "Ştefan Bănică a plecat într-un turneu în Israel, și a jucat atât de bine, că i s-a propus să mai vină. I s-a cerut să formeze o trupă. Tare îmi doream să fac și eu parte din ea. Cu o lună înainte de a mi se împlini visul, am visat că eram în Sahara. Mă gândesc că nu poţi visa unde nu ai fost. Am visat nişte dune, un cer albastru şi cald şi pustiu. Şi Isus Hristos, îmbrăcat într-o cămaşă de in, cu pletele pe care le ştim, cu mir, mă ducea în brațe. Eu eram într-o camaşă de in, mă ducea ca pe un copil. Din mijlocul nisipului s-a urcat o scară de fier, în spirală, pe o pltformă, care ducea direct în Cer. M-a lăsat acolo, s-a deschis o uşă şi a intrat Iisus. Am vrut să intru şi eu. Mi-a pus mâna aşa, și a spus: ”Tu rămâi aici, mai ai treabă”. Apoi, după o vreme, m-a sunat Coca Alexandrescu să îmi spună că am fost distribuită", a povestit, cu ochi plini de lacrimi.

Dar a mai avut și alte vise: ”Se făcea că soțul meu a făcut infarct. Eram necăjită și plângeam, am visat că eram la o rampă unde se încarcă vagoanele de marfă, erau stive de lădițe pline de struguri. Și se încărcau acolo, a apărut Amza Pellea, îmbrăcat în costum de cowboy și mi-a spus: ” Fă, năroado, lacrimile tale sunt acolo, nu o să mai plângi de acum înainte. Și într-adevăr, soțul meu s-a făcut bine, la acea vreme”. Draga a suferit însă un mare șoc, după ce a visat că regretatul actor Toma Caragiu o sărută pe obraz căci, la scurt timp, măicuța ei a încetat din viață: ”Mama a murit când intră Maica Domnului în Biserică, pe 21 noiembire. Și l-am visat pe Toma Caragiu și a venit în dormitor și m-am repezit și l-am sărutat. Și a zis: trist. Am primit un telefon că a murit mama. După ce a plecat bărbatul meu nu am mai visat nimic. Nici pe el. Doar așa ca o scânteie”, a mai povestit artista.

Locuiește la Piatra Neamț din 2014

Actrița, care a intrat în istoria cinematografiei și a treatrului românesc, cu producțiile ”Nea Mărin miliardar”, ”Chirița” sau ”Buletin de București”, s-a stabilit, de mai bine de trei ani, după decesul soțului ei, la Piatra Neamț: "Eu stau ascunsă la Piatra-Neamţ, mă uit la munţi, ascult păsărelele, am un trandafir superb în faţa ferestrei, trăiesc, respir. Eu merg spre uitare. Să o mai ia şi ăştia tineri din loc", a completat Draga Olteanu Matei. Vedeta s-a confruntat cu probleme, din cauza unei case naționalizate, din București, în care locuia, plătind chirie la stat. Cînd s-a dat Legea 112, prietenii i-au sfătuit să cumpere casa pentru că altfel vor rămâne pe stradă. Au cumpărat-o, dar la scurt timp s-au trezit cu adevărații proprietary pe cap:“Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a știut să ne escrocheze îngrozitor. Afăcut un gest oribil și asta a coincis și cu ieșirea soțului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamț”, a povestit Draga, despre acest episod.

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
khloe kardashian atunci vs acum webp
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
alergie jpeg
Ce este bine să faci pe timp de caniculă  Reguli de aur de la specialişti jpeg
image
image
image
image
Monica Tatoiu
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png